To je to što me zanima!

Trudnica iz uništene bolnice u Mariupolju koju su Rusi optužili da je glumica rodila djevojčicu

Beatuy blogerica koju su Rusi optužili da je glumica rodila je djevojčicu. Rusi su uništili bolnicu i rodilište, a Lavrov je rekao da ljudi koji bježe iz bolnice nalikuju na glumce i da je to zapravo vojna baza
Vidi originalni članak

U ruskom granatiranju Mariupolja dječja bolnica i rodilište sravnjeni su sa zemljom. Među troje poginulih je i šestogodišnji dječak, a ozlijeđeno je još 17 ljudi.

Pogledajte video: Skandalozna presica Putinove lutke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rusi objavili da je plaćena glumica

Europa je žestoko osudila ovaj ruski napad na bolnicu i rodilište, ali Rusi su u skandaloznom priopćenju objavili da su scene trudnica koje bježe iz bolnice odglumljene te da bolnica nije operativna, već služi kao baza ukrajinskim vojnicima.

GREŠKA KOD UNOSA RUTE? Luda teorija: Ukrajinci su poslali letjelicu na Yarun kod Žitomira, završila na Jarunu u Zagrebu?!

Rodila je curicu

Posebno su istaknuli jednu trudnicu čiji su Instagram profil objavili. Radi se o beauty blogerici što je bilo dovoljno Rusima da zaključe da je sve lažno. Na njezinom Instagramu postoji više fotografija na kojoj se vidi da je trudna.

Radi se o Mariani Podgurajskoj, a upravo je rodila curicu,prenosi Yahoo.

Sramotne tvrdnje ruske ambasade

Njezina slika kako je krvavu odvode iz bolnice prenijela je većina svjetskih medija. Ruski tvit u kojoj su je optužili da je plaćena glumica je ekspresno obrisan jer krši pravila Twittera.

ŠOK U ZAGREBU Savjetnik ukrajinskog ministra obrane: 'Ta letjelica nije naša...'

Podsjećamo, nakon što su uništili bolnicu i rodilište, ruski ministar Sergej Lavrov, koji priča ono što Putin misli, rekao je kako Rusija uopće nije napala Ukrajinu te da je spomenuta bolnica u Mariupolju bila zapravo vojna baza.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO O RATU UKRAJINA RUSIJA

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ping-pong 11.03.2022.

    Jos jedna trudnica i jos jedno dijete.❤

  • pink007 11.03.2022.

    A gdje je slika bebice 😀

  • Bronhi72 11.03.2022.

    Klokan92@ jel vidiš koliko bradonja je napalo ovaj prtal,ali admin je happy!

Komentiraj...
Vidi sve komentare