To je to što me zanima!

Trudnici rasporila utrobu skalpelom i uzela joj bebu

Phiengchai Sisouvanh Synhavong (23) odbijena je jamčevina. Maleni dječak, koji se uskoro trebao roditi, smješten je bolnicu i stanje mu je kritčno
Vidi originalni članak

Washingtonska policija uhitila je Phiengchai Sisouvanh Synhavong (23) pod sumnjom da je u petak nekoliko puta u prsa ubola trudnu Araceli Camacho Gomez (27) te joj rasjekla utrobu i izvadila dijete. Maleni dječak, koji se uskoro trebao roditi, smješten je bolnicu i njegovo zdravstveno stanje je kritično. Mrtvu trudnicu našli su prolaznici u parku u gradiću Kennewick, vezanih nogu i ruku s ubodnim ranama i rasporenom utrobom. Za ženu su fatalni bili ubodi u prsa. Ona je, naime, nakon što je ubila dječakovu majku, nazvala Hitnu pomoć tvrdeći kako je upravo rodila, ali da dijete nije dobro. Krvave rukavice, skalpel, krvavi ručnici, uže, bočica i čarapice za bebu, policija je pronašla u torbi osumnjičene žene. Sudac joj je odbio puštanje uz jamčevinu, a sljedeće saslušanje čeka ju u srijedu. Policija je tereti za ubojstvo i pokušaj otmice djeteta.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tajnamoja 02.07.2008.

    Ja bi ju zubima izgrizla da mi je samo tako što pokušala učiniti, pokidala bi ju kao pit bul.

  • maja72maja 02.07.2008.

    nema takve kazne koja bi bila dobra za ovako nesto prestrasno

  • mateo4x4 01.07.2008.

    Zamislite da vas netko veže da nemozete ste bespomoćni i onda vam ide netko rezat trbuh samo tako i izvadi djete i išćupa pupčanu vrpcu i iskrvarite... mislim kad sam to zamislio to je tako strasno i tako bolesno... jadna ta žena i dijete... a ova neka ide doživotno u zatvor!

Komentiraj...
Vidi sve komentare