To je to što me zanima!

Trudnicu ubo u trbuh, nož prošao centimetar od bebe

Srbija: Miodrag K. je ubo ženu u koju je navodno zaljubljen jer je već pet mjeseci trudna s mužem. Beba i trudnica (33) su stabilno nakon operacije
Vidi originalni članak

Srbin Miodrag K. (34) ubo je kuhinjskim nožem pet mjeseci trudnu N. U. (33) u trbuh. Nož je prošao samo centimetar od bebe. Oštrica duga 21 centimetar probila je maternicu. Trudnicu su hitno operirali u Zaječaru. Beba i trudnica su stabilno, ali su još na intenzivnoj njezi jer zbog povrede maternice može doći do prijevremenog poroda. Blic je otkrio kako je razlog napada neuzvraćena ljubav. Žena je udana i ima šestogodišnjeg sina. Navodno je napadač bio ljubomoran jer njegova simpatija nosi muževo dijete.
- Nije mi bitno što će biti sa mnom. Jedina mi je želja da beba bude dobro. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. On je moj poznanik. Otišla sam kod njega jer me pozvao na kavu - kroz suze je rekla.
Primijetila je da je pijan čim je ušla u stan. Pokušala je izaći, ali je zalupio vrata.
- Odjednom sam osjetila da nešto toplo curi niz trbuh. Dotakla sam, pogledala ruku i vidjela krv. Uopće nisam osjetila bol - dodala je.
Poslije uboda, sasvim smireno, otišao je do kupaonice. Nesretna žena iskoristila je priliku i oteturala van. Nazvala je Hitnu pomoć mobitelom. Policija je odmah uhitila Miodraga i pritvorila ga. Istraga će pokazati prave razloge napada.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mina 22.09.2009.

    Evo sto radi alkohol. Al za ovako nesto stvarno mislim da moras biti i malo munjen!

  • teuta 22.09.2009.

    ludaka ima gdje god hoces

  • amim 22.09.2009.

    baš mi je žao bebe i nje al koji vrag je kod njega radila...ja imam puno poznanika i udata sam i ne idem po stanovima im na kavu...malo mi je to čudno ...mislim da tu ima više...al ipak nema pravo da se tako ponaša i treba ga zatvoriti na dugo godina....

Komentiraj...
Vidi sve komentare