To je to što me zanima!

Trudnu ženu (20) odbili u bolnici pa je rodila na cesti

Rebecca je dva puta otišla u bolnicu u jednom danu jer je trebala roditi. U bolnici su je poslali kući. Treći put na putu u bolnicu, rodila je u autu
Vidi originalni članak

Trudnu Rebeccu Longley (20) je njezin dečko Andrew Mildenhall odvezao u bolnicu dva puta u jednom danu jer je trebala roditi. No u bolnici su joj oba puta rekli da još nije spremna te su je poslali kući. Nakon dva sata puknuo joj je vodenjak pa je nazvala bolnicu, a oni su joj rekli neka još ostane kod kuće. No Rebecca i Andrew su ipak nakon deset minuta ponovo odlučili otići u bolnicu u engleskom Winchesteru. No prije nego što su stigli do nje Rebecca je rodila kćer na suvozačkom mjestu u automobilu na autocesti.
- Kada je porod počeo bila sam u šoku. No na kraju je sve prošlo dobro i osjetila sam veliko olakšanje. Andrew je bio odličan. Mirno je vozio prema bolnici iako sam ja vrištala i rađala - ispričala je Rebecca. Glasnogovornik bolnice je potvrdio da su Rebeccu dva puta poslali kući te je dodao da je porod drugačiji kod svake žene.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • slama 11.06.2009.

    ha ,valjda su mislili da su lažni trudovi,to se nikad nezna...

  • virusica 11.06.2009.

    @Marta volim te, kakav je to komentar.Pa 20 god.je normalna dob za rađanje, ja sam rodila zdravo dijete sa 20 god, udala se, završila fakultet.

  • Marta volim te 11.06.2009.

    20. g. ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare