To je to što me zanima!

'Smanjio je nuklearne tenzije' Trump će dobiti Nobela za mir?

Republikanci smatraju da je Trump ujedinio sve pa i Kinu da Sjevernoj Koreji uvode oštre sankcije koje su dovele do toga da je Kim odlučio sjesti za pregovaračku stol
Vidi originalni članak

Republikanci, njih 18 su Donalda Trumpa nominirali za Nobelovu nagradu. Smatraju da bi ju Trump trebao dobiti zbog svojih nastojanja da smanji nuklearne tenzije Sjeverne Koreje. Republikanci su svoj zahtjev u Norvešku poslali u srijedu.

'TOTALNA DENUKLEARIZACIJA' Kim zatvara nuklearni poligon u svibnju: 'Gradimo povjerenje'

Zahtjev su poslali nakon što je južnokorejski predsjednik Moon Jea-in rekao da bi Trump trebao dobiti nagradu za pokušaj da prekine Kimov nuklearni program.

VIŠE OPCIJA Moguće mjesto susreta Trumpa i Kima Kuća mira ili Singapur

Republikanci smatraju da je Trump ujedinio sve, pa i Kinu da Sjevernoj Koreji uvedu oštre sankcije koje su dovele do toga da je Kim odlučio sjesti za pregovarački stol, javljaju američki mediji

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • mestar 03.05.2018.

    Treba dobit ne samo zato nego i sto je ocitao lekciju tim liberalnim koji namecu svima na svijetu svoju kulturu odnosno nekulturu i satao u obranu demokratskog civilnog svijeta, obitelji i vjere.

  • 03.05.2018.

    republikanci sve mi je jasno

  • patagonija1 03.05.2018.

    Obama, trump,...kako je sa clintonom? Predsjednici drzave sa najvecom proizvodnjom oruzja ispadaju najveci mirotvorci?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare