To je to što me zanima!

Trump i Biden odvojeno odali počast u povodu Dana veterana

To je bio prvi Trumpov službeni nastup u javnosti otkako je Biden u subotu proglašen pobjednikom na predsjedničkim izborima 3. studenoga, koju Trump ne želi priznati
Vidi originalni članak

Donald Trump i Joe Biden odali su u srijedu odvojeno počast bivšim američkim vojnicima u povodu Dana veterana.

Još aktualni predsjednik posjetio je Nacionalno groblje Arlington, nedaleko od Washingtona, položivši vijenac na grob Neznanog junaka.

Gotovo istodobno, izabrani predsjednik Joe Biden nazočio je svečanosti u Memorijalnom centru Korejskog rata u Philadelphiji.

BIDEN U VODSTVU Georgia još bez pobjednika: Ručno će prebrojati sve listiće

To je bio prvi Trumpov službeni nastup u javnosti otkako je Biden u subotu proglašen pobjednikom na predsjedničkim izborima 3. studenoga, koju Trump ne želi priznati.

Ni Trump ni Biden nisu držali govore.

- Znajte da ću ja biti vrhovni zapovjednik koji će poštivati vašu žrtvu, koji će razumjeti vašu službu i koji nikada neće iznevjeriti vrijednosti za koje ste se hrabro borili - poručio je Biden na Twitteru u povodu Dana veterana.

PORAZ JOŠ NE PRIZNAJE Trumpu pobjeda na Aljasci, prvi put u javnosti nakon šest dana

Trump je u priopćenju koje je objavila Bijela kuća podsjetio koliko je pomogao bivšim američkim vojnicima od 2016.

- Cijeli svoj mandat neumorno sam radio kako bih poboljšao zdravlje, dobrobit i ekonomski prosperitet tih dragocjenih ljudi - poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mily 12.11.2020.

    .... proglašen pobjednikom? proglasili su ga mediji:)

  • 12.11.2020.

    Joe Biden više nije novoizabrani američki predsjednik, RealClearPolitics preokrenuo je svoje predviđanje da će Joe Biden osvojiti 20 glasova za Pennsylvaniju! Glavni državni odvjetnik William Barr naredio je kazneni progon svih izbornih prijevara širom Sjedinjenih Država, a dužnosnici Georgije prestrašili su se i prije nekoliko sati najavili naporan i ručan za preračun i provjeru glasačkih listića širom države! Donald Trump u međuvremenu putem Twittera šalje ljudima šifrirane poruke da će sljedeći tjedan biti svega, pripremite se!

  • lukicluka11 12.11.2020.

    Ima i Amerika Plenki-mona i Zokija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare