To je to što me zanima!

Trump Meksikancima: 'Vratite te migrante njihovim kućama!'

Migrante koji mašu zastavama, od kojih su mnogi hladnokrvni kriminalci, Meksiko bi trebao vratiti kući. Napravite to - avionom, autobusima, kako god hoćete, ali oni NE dolaze u SAD, poručio je Trump
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump rekao je u ponedjeljak da bi Meksiko trebao vratiti srednjoameričke migrante koji traže azil u SAD-u njihovim kućama, dan nakon što su američke vlasti zatvorile najprometniji granični prijelaz i ispalile suzavac na okupljeno mnoštvo.

To je najnoviji potez Trumpove stroge imigracijske politike protiv tisuća migranata koji su pobjegli od nasilja i siromaštva u svojim srednjoameričkim državama.

Napetosti su se pojačale u Tijuani, a Trump je u subotu rekao da će migranti trebati čekati u Meksiku dok se u SAD-u ne riješe njihovi pojedinačni zahtjevi za azilom.

To bi mogao biti znakovit preokret koji bi mogao migrante zadržati u Meksiku više od godinu dana.

Trump je krenuo dalje u ponedjeljak kazavši da se migranti iz srednje Amerike, najviše iz Hondurasa, moraju vratiti kući.

- Migrante koji mašu zastavama, od kojih su mnogi hladnokrvni kriminalci, Meksiko bi trebao vratiti kući. Napravite to - avionom, autobusima, kako god hoćete, ali oni NE dolaze u SAD. Trajno ćemo zatvoriti granicu bude li potrebno. Kongres, financirajte ZID -  napisao je Trump na Twitteru te kasnije dopisao: 'Zatvorit ćemo je i držati zatvorenom budemo li imali problema. I ostat će dugo zatvorena'.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Usora1 27.11.2018.

    e sad da cujemo nase eu-velicine. hoce li pljuckati i po trampu kao sto rade orbanu???

  • BatoMajkemi 27.11.2018.

    Moga bi slabokrvni Plenki nešto naučiti od Orbana i Trumpa a ne biti briselska pudla cijeli život.

  • tonkica_palonkica 27.11.2018.

    pohvala za predsjednika Trumpa, ali dajte vi nama update o migrantima na nasem podrucju, sto ste se usutali

Komentiraj...
Vidi sve komentare