To je to što me zanima!

Trump o Iranu: Ne zanima me hoće li pristati na pregovore

Savjetnik za nacionalnu sigurnost Robert O'Brien rekao je za Fox News Sunday da "kampanja maksimalnog pritiska" na Teheran koju provodi Washington djeluje
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump rekao je u nedjelju da ga "uopće ne zanima" hoće li Iran pristati na pregovore sa Sjedinjenim Državama, nakon što je njegov savjetnik sugerirao da će Teheran morati pristati na razgovore jer neće imati drugog izbora.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Savjetnik za nacionalnu sigurnost Robert O'Brien rekao je za Fox News Sunday da "kampanja maksimalnog pritiska" na Teheran koju provodi Washington djeluje.

- Iran se polako guši i neće imati drugog izbora već će morati sjesti za pregovarački stol - rekao je O'Brien.

IRANSKI ZAPOVJEDNIK: 'Vojnik je za avion mislio da je raketa. Imao je deset sekundi'

U objavi na Twitteru u kojoj je citirao O'Brienov intervju, Trump je napisao: "Zapravo, uopće me ne zanima hoće li oni pristati na pregovore. To će u potpunosti ovisiti o njima. Odustanite od nuklearnog oružja i prestanite ubijati svoje prosvjednike".

Idi na 24sata

Komentari 48

  • histria0@yahoo.com 15.01.2020.

    Ruše civilni zrakoplov gdje je puno i Iranaca. Ove budale bi htjele i atomsku bombu. Svim silama spriječiti im i pomisao na atomsku bombu.

  • Ivan111_1 13.01.2020.

    Pitanje za RADIKALNO-EKSTREMNI DESNICAR: Recimo da mi imamo naftu, kako bi se vi gospodine obranili nase resurse ako nas amerikanci dolaze sa svojom vojskom? odgovorite ako imate muda!

  • Ivan111_1 13.01.2020.

    Za Iran "uopce ga ne zanima..." a Kim Jongu cestita rodendan!! takvo je to vrijeme; ako nisi jak svi te gaze!

Komentiraj...
Vidi sve komentare