To je to što me zanima!

Trump o Melaniji: 'Nisam imao vremena kupiti poklon, okay?'

Melania Trump se 1996. godine preselila u New York, a 1998. na njujorškom Tjednu mode upoznaje supruga Donalda Trumpa, današnjeg predsjednika SAD-a
Vidi originalni članak

Melania Trump je 26. travnja proslavila 48. rođendan. No od svojeg supruga Donalda Trumpa (72) nije dobila ništa posebno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PRVA DAMA SLAVI ROĐENDAN U sjeni seks-skandala: Melania Trumpu uzvraća istom mjerom

- Bolje da o tome ne pričam jer bi mogao upasti u probleme. Možda joj nisam poklonio nešto posebno. Nisam imao vremena kupiti poklon, okay - rekao je Donald Trump u telefonskom intervjuu za Fox News. CNN prenosi da je Donald Melaniji darovao cvijeće i čestitku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

IMALA 'BEYONCE TRENUTAK' Melania šeširom izazvala kaos: 'Sad još samo fali da snimi hit'

Melania Trump, rođena kao Melanija Knavs (što je kasnije zbog lakšeg izgovora promijenila u Knauss), odrasla je u malenom gradu Sevnice na jugoistoku Slovenije, 30-ak kilometara od hrvatske granice. Godine 1996. se preselila u New York, a 1998. na njujorškom Tjednu mode upoznaje supruga Donalda Trumpa, današnjeg predsjednika SAD-a s kojim ima sina Barrona Trumpa (12). 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Piggy Power 27.04.2018.

    Živjela je 30 kilometara od Hrvatske granice....to je to znala sam da ona ima neke veze sa Hrvatskom...samo je bilo pitanje vremena da se otkrije...praktički je Hrvatica...sriće naše.

  • sit_lazi 27.04.2018.

    Sve ce to ona s kamatama naplatit

  • listovača 27.04.2018.

    Pa naravno da nije imaom vremena.Jbg. trteba smisliti koju će državu uništiti.Vjerujta nije to lak zadatak pogotovo kada ti nijemac šeta po sivoj masi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare