To je to što me zanima!

Trump odbrusio: Nisam radio pritisak na direktora FBI-ja

Nakon niza afera koje se zadnjih dana vežu uz njega, Donald Trump je u četvrtak odlučio odgovoriti na optužbe na konferenciji za novinare. Sve je zanijekao
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump nakon turbulentnog tjedna u kojem je optužen za niz afera u četvrtak je održao konferenciju za novinar. Okomio se na otpuštenog direktora FBI-ja Jamesa Comeyja. 

Podsjetimo, Trumpa su prvo optužili da je odao povjerljive informacije Rusima, a onda je da je tražio od FBI-jada obustavi istragu protiv generala Michaela Flynna. Na kraju se pojavila informacija i da sam Vladimir Putin financira Trumpa i još jednog republikanca. 
Trump je na konferenciji rekao kako nije istina da je radio pritisak na Comeyja. 

- Comey je bio vrlo nepopularan kod mnogih. Odluka da se smjeni nema veze sa strankom. I demokrati su bili jako protiv Comeyja. Radio je loše i slabo. Trebamo odličnog direktora FBI-ja. Uskoro ću imenovati novog direktora i mislim da će ljudi biti oduševljeni - rekao je Trump. Navodno će nasljednik Comeyja biti senator Joe Lieberman. 

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Symbian 19.05.2017.

    Zanimljivo je što se istražuje a što ne ... https://goo.gl/uGZH2F

  • St. Jimmy 19.05.2017.

    Da presječemo ovo u začetku - James Comey nedavno je svjedočio pred kongresnim istražnim povjerenstvom, dakle pod prisegom. Na izravno pitanje da li je itko iz Trumpove administracije tražio od njega ili sugerirao po pitanju bilo kakve istrage, jasno i nedvojbeno je odgovorio - "Ne. Koliko je meni poznato nitko takvo što nije tražio ili vršio pritisak". Prema tome, uzalud vam piskaranje i teorije zavjere, demantirao vas onaj na kojeg se pozivate. Aj bok.

  • mestar 19.05.2017.

    Nista novo, u Americi liberali su vladali 25 g. pa se sad ne mogu pomirit da su izgubili na zadnjim izborima. Eto kod nas je slicna situacija gdje su vec srusene dvije vlade poslije kukurikavaca, sad se izgleda svi udruzili samo da zadrze vlast. Nisu li to neke cudne koalicije partnerstva, samo nitko ne kaze koja je cjena. Tesko da itko moze isto predsjedniku Amerke jer to su ipak malo ozbiljniji politicari nego nasi kosari koji trguju s glasovima kao na buvljoj pijaci.Liberali su doveli citavi svijet u problem silovanjem i iskoristavanjem demokracije da svijetu nametnu neku svojiu kulturu tj nekulturu da se svijet ponasa na ulici kao neka zivotinjska vrsta no respekt za nista nikoga. Ako ovo netko ne zaustavi i uvede red bit ce veliki problem, vec je veliki problem, ali ovo je nista kako moze bit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare