To je to što me zanima!

Trump povlači vojsku iz Sirije: 'Porazili smo ISIL, to je to...'

SAD će svoje trupe ipak zadržati u Iraku i one će, ukaže li se potreba, moći djelovati na području Sirije protiv preostalih ISIL-ovaca uglavnom razbijenih po manjim enklavama
Vidi originalni članak

SAD se priprema u potpunosti povući svoju vojsku iz Sirije. Američki CBS objavio je kako je Bijela kuća Pentagonu naredila da počne planirati povlačenje. 

Predsjednik Donald Trump neizravno je ovakvu odluku najavio i na svom Twitteru:

- Porazili smo ISIL, moj jedini razlog da budem tamo, napisao je. 

SAD će svoje trupe ipak zadržati u Iraku i one će, ukaže li se potreba, moći djelovati na području Sirije protiv preostalih ISIL-ovaca uglavnom razbijenih po manjim enklavama, piše BBC. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • jami089 21.12.2018.

    Svaka cast Putinu.

  • Billericay Dickie 20.12.2018.

    Rat u Siriji nije Trumpov rat, već rat dobitnika Nobelove nagrade za mir, Huseina Baracka Obame i njegovog priljepka Hilary Clinton. Također ISIL nije postojao sve dok Amerikanci nisu odlučili podržati "borce za slobodu" u Siriji. Pozdravljam odluku predsjednika Trumpa da povuče vojne snage iz Sirije.

  • listovača 20.12.2018.

    Shvatio je retard da su Rusi odradili posao i da nema baš nikakvog upliva u događanja u Siriji barem ne na strani Sirijaca jer su svi doznali da su isikovci njihov projekt.Ajde bar se povukao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare