To je to što me zanima!

Trump: Prioriteti zdravstvena skrb, imigracija i zapošljavanje

Učinit ćemo neke apsolutno spektakularne stvari za američki narod, jedva čekam početi, rekao je novoizabrani predsjednik SAD-a na sastanku s republikanskim vođama
Vidi originalni članak

Donald Trump, novoizabrani američki predsjednik, sastao se u četvrtak s republikanskim vođama u Kongresu te nakon susreta izjavio da su njegova tri prioriteta imigracija, zdravstvo i radna mjesta.

"Imamo puno posla. Radit ćemo vrlo predano na imigraciji, zdravstvu i zapošljavanju, posebno zapošljavanju", rekao je novinarima nakon odvojenih sastanaka s predsjednikom Zastupničkog doma Paulom Ryanom i vođom senatske većine Mitchem McConnellom.

"Učinit ćemo neke apsolutno spektakularne stvari za američki narod, jedva čekam početi", rekao je. "Bilo da se radi o zdravstvu, imigraciji ili brojnih drugim stvarima. Smanjit ćemo poreze, učiniti zdravstvo jeftinijim", dodao je.

Nije međutim odgovorio na novinarsko pitanje o zabrani ulaska muslimanima na američki teritorij, što je najavio prošle godine.

Paul Ryan je kazao da je "Trump  ostvario jednu od najljepših pobjeda koje smo ikad vidjeli, a mi ćemo tu pobjedu pretvoriti u napredak za Amerikance".

Idi na 24sata

Komentari 39

  • liliana 11.11.2016.

    Ja vjerujem u Trumpa samo se bojim da ne završi kao njegovi prethodnici poput Reagana Kenedija.Koji god je predsjednik bio dobar na toga su pucali.

  • Nisan te tila 11.11.2016.

    Dobro će se on brinit za Ameriku, očekujem. Neće njemu njegov ego dozvolit da je upropasti. Mislim da je samo želija privuć pažnju biračima na sebe sa agresivnom retorikom, koju će sad zamjenit potpuno drugačijim pristupom, nije on baš budala. Sigurno želi ostat zapamćen kao jedan od predsjednika Amerike po nečem dobrom, a ne po propasti i kolapsu.

  • mmzg 11.11.2016.

    Sad ce 41 milijuna amera koji su zahvaljujuci Obami imali zdravstveno osiguranje opet ostati bez istog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare