To je to što me zanima!

Trump nahvalio kćer Ivanku, a odgovorila mu Hrvatica iz BiH

Donald Trump hvalio je sinoć na Twitteru svoju kćer Ivanku, a pritom mu se potkrala greška zahvaljujući kojoj je svojih pet minuta slave dobila Ivanka Majic, Hrvatica porijeklom iz BiH
Vidi originalni članak

Donald Trump hvalio je sinoć na Twitteru svoju kćer Ivanku, a pritom mu se potkrala greška zahvaljujući kojoj je svojih pet minuta slave dobila Ivanka Majic, Hrvatica porijeklom iz BiH.

Trump, koji je vrlo aktivan na Twitteru, odgovarao je jednom korisniku iz Massachusettsa koji je prvi označio Ivanku Trump samo s @Ivanka, a ne@IvankaTrump, što je zapravo bio profil od Ivanke Majic iz Engleske.

No, ni Ivankin otac Donald Trump nije uvidio da je pogriješio pa je napisao kako je "Ivanka odlična, žena s karakterom i stilom".

Na Trumpov tvit, Ivanka Majic odgovorila mu je jutros ovim riječima: "A vi ste čovjek s velikim odgovornostima. Mogu li vam sugerirati veću pažljivost na Twitteru i više vremena posvećenog učenju o klimatskim promjenama, #climatechange".

Ivanka Majic živi u Brightonu gdje radi kao digitalna konzultantica za gradsko vijeće, a svojedobno je radila i za Laburističku stranku. Prema pisanju britanskog Guardiana, njezin otac je Hrvat iz Bosne i Hercegovine.
 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • robertino1985 19.01.2017.

    oni i njihovo Hrvat/ica iz BiH, ja sam Nijemac iz Hrvatske

  • liliana 19.01.2017.

    I ta osanka docira predsjedniku Amerike,hahahahahahahahaha

  • Usora1 18.01.2017.

    e ivanka, da si zagorka, zagrepcanka ili dalmatinka koliko bi pozitivni komentara ovdje mogla procitati, ali nisi........

Komentiraj...
Vidi sve komentare