To je to što me zanima!

Trump se opasava betonskim barikadama, zatvorio je i cestu

Bio je poznati biznismen, zvijezda reality showa, a danas je predsjednik Sjedinjenih država i vjerojatno jedna od najštićenijih osoba na svijetu. Da je tako dokazuje i opadno stanje...
Vidi originalni članak

Bio je poznati biznismen, zvijezda reality showa, a danas je predsjednik Sjedinjenih država i vjerojatno jedna od najštićenijih osoba na svijetu. Da je tako dokazuje i opsadno stanje ispred poznatog Trump Towera na Manhattanu, mjesta gdje Donald živi i radi. 

Iznad tornja uspostavljena je zona zabrane letenja, a na zemlji, policija se bavi postavljanjem betonskih barikada koje, duž Pete avenije, okružuju Trumpovo zdanje od 58 katova. 

Sve policajce koji rade unutar tornja odsad će odobravati tajna služba, a turistička dizala više se neće zaustavljati na Trumpovim "osobnim katovima".

Pojavile su se i informacije da će jedan trak avenije biti zatvoren kako bi se spriječili napadi automobilima bombama. Tako će vjerojatno ostati sve do 20. siječnja kada bi se novi predsjednik trebao useliti u Bijelu kuću u Washingtonu.

Trump je svoj neboder, jednu od najposjećenijih turističkih atrakcija u New Yorku, izgradio 1983. godine. Umjesto turista, ovoga četvrtka okruživali su ga deseci tisuća prosvjednika koji se ne mogu pomiriti s činjenicom da je moćni biznismen postao predsjednik.

- To nije moj predsjednik! - pisalo je na brojnim transparentima.

Policija je zbog remećenja javnog reda i mira uhitila 15 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • SAINT 11.11.2016.

    uvatila panika migrante bez papira pa sa sotonistima rade nered , neće dugo , jer u americi vlada zakon , a ko je protiv legalno izabranog predsjednika je neprijatelj i policija to lomi bez pardona........................................

  • Fenix 11.11.2016.

    Niti jedna televizija to ne smije prenositi !!!

  • MAX 2010 11.11.2016.

    Na dan kada je on postao predsjednik država po proceduri radi sve što oni smatraju potrebnim kao što je i naš Plenković taj dan dobio auto,pratnju, čuvare itd.........dakle najnormalnije i uobičajeno...ne iznimno

Komentiraj...
Vidi sve komentare