To je to što me zanima!

Trump tuži CNN za klevetu, traži čak 475 milijuna dolara odštete

Trump u svojoj tužbi podnesenoj na sudu u floridskom Fort Lauderdaleu tvrdi da je CNN iskoristio svoj značajan utjecaj da ga politički porazi. Medijska kuća još nije komentirala tužbu.
Vidi originalni članak

Bivši američki predsjednik Donald Trump u ponedjeljak je tužio medijsku kuću CNN za klevetu, zatraživši 475 milijuna dolara odštete.

Trump u svojoj tužbi podnesenoj na sudu u floridskom Fort Lauderdaleu tvrdi da je CNN iskoristio svoj značajan utjecaj da ga politički porazi. Medijska kuća još nije komentirala tužbu.

Bivši republikanski predsjednik na 29 stranica tužbe piše kako ga je CNN dugo kritizirao, no da je to pojačao proteklih mjeseci jer se ponovno planira kandidirati na izborima 2024. godine.

NAKON TROGODIŠNJE ISTRAGE Državna odvjetnica New Yorka optužila je Donalda Trumpa i njegovu djecu za prijevaru

U dokumentu se navode primjeri CNN-ove usporedbe Trumpa s Hitlerom, uključujući prilog iz siječnja 2022. Fareeda Zakarie koji je uključivao snimke bivšeg diktatora.

Trump, koji je 2020. izgubio od aktualnog demokratskog predsjednika Joea Bidena, nije još službeno najavio svoju ponovnu kandidaturu, piše Reuters.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Arnold J. Rimmer 04.10.2022.

    Proći će isto kao s tužbom protiv Billa Mahera koji ga je usporedio s orangutanom. Proći će nikako. Nije ovo Balkan, u USA su takve stvari dio političkog folklora.

  • Kawasaki CH_621 04.10.2022.

    "Vecinu njegovih govornickih taktika koristili su demagozi kroz povijest: apeliranje na emocije glasaca, a ne na intelekt; ponavljanje jednostavnih ideja i fraza". Studije stila i vokabulara su njegove govore smjestile negdje na razinu treceg do šestog razreda osnovne škole." - on je jednostavno takav covjek, takav je vec godinama, da ne kazem desetljecima. Sto onda reci za njegove glasace kojima se svidja ovakav populizam i senzacionalizam? Podsjecaju me na jednu vrstu ljudi koje mozemo naci u HR....

  • Porezna Uprava 04.10.2022.

    Trump misli da vrijedi 475 milijuna dolara.Nebi mu dao niti kunu da mi bude predsjednik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare