To je to što me zanima!

'Trumpa se nije mogao optužiti za zločin, to je protuustavno'

Muellerovo izvješće detaljizira povezanost između Trumpove kampanje i Rusije. U njemu se navodi da je Trump ometao istragu, ali se zaključuje da on i njegovi suradnici nisu sudjelovali u kriminalnoj zavjeri
Vidi originalni članak

Robert Mueller, koji je radio na izvješću o Trumpovom dosluhu s Rusima, rekao je u srijedu da podnosi ostavku u ministarstvu pravosuđa. 
Mueller se u srijedu prvi put obratio javnosti nakon objave izvješća. 

Reuters javlja kako je Mueller u svojem obraćanju rekao kako zatvara ured posebnog tužitelja te kako se povlači sa svoje pozicije u ministarstvu pravosuđa.

'NEZAKONIT ZAHTJEV' Donald Trump neće objaviti čitavo Muellerovo izvješće

Rekao je kako njegovo izvješće govori samo za sebe, ali je dodao i kako, prema uputama koje je dobio od ministarstva, njegov ured nije mogao optužiti predsjednika za zločin. Iz ministarstva su njemu i njegovom timu naglasili daje protuustavno optužiti predsjednika za zločin.

Odmah nakon završetka Muellerovog obraćanja na Twitteru se oglasio Donald Trump.

Zaključio je kako se ništa nije promijenilo, kako Muellerova istraga nema dovoljno dokaza te kako je u njegovoj zemlji to dovoljno da osoba ostane nevina. 
- Slučaj zaključen, hvala vam - napisao je.

odsjetimo, Muellerovo izvješće detaljizira povezanost između Trumpove kampanje i Rusije. U njemu se navodi da je Trump ometao istragu, ali se zaključuje da on i njegovi suradnici nisu sudjelovali u kriminalnoj zavjeri s Moskvom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Borna.2 30.05.2019.

    A sada na red dolaze istrage Hilary i demokrata, a tamo bi i slijepac našao više stvarnog kriminala nego što novinari lažu o Trumpu

  • Stevo_Horvat 29.05.2019.

    Oh noes. Here we go again. Orange man bad!

  • 29.05.2019.

    Amerika najveci terorist na svijetu kome evropski mrzitelji ispunjaju zelju,a ne stiteci Evropu i Evropski integritet!! Na celu EU ne moze biti netko tko je GAY ili netko tko nema obitelji, EU pod hitno mora preuzeti netko poput Orbana,Putina ili Kurtza,ali vidimo da to nema sanse puno jaci su oni kojibje zele razorit!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare