To je to što me zanima!

Trumpokalipsa: Amerikanci se pripremaju i grade si skloništa

Nakon Trumpove inauguracije Amerikancu Garyju Lynchu biznis jednostavno cvate. Zatrpan je upitima za njegova neprobojna skloništa u slučaju katastrofe..
Vidi originalni članak

Gary Lynch trlja ruke nakon izbora. Naime, on gradi neprobojna skloništa u slučaju katastrofe. Njegova najnovija investicija je ogromno skladište veličine nogometnog igrališta, sat vožnje južno od Dallasa, prenosi Star-Telegram.

Za sada je to samo metalna konstrukcija, ali kada završi posao, kako kaže, bit će to luksuzni podzemni bunker s glavnom spavaćom sobom, četiri dodatna ležaja, toaletom, dnevnom sobom sa satelitskom televizijom, filterom zraka i vodom te velikim ormarom koji ima mjesta za dvomjesečnu zalihu hrane. 

Lynch kaže da njegova najluksuznija skloništa dosežu cijenu par milijuna dolara, a da su narudžbe počele stizati poslije američkih izbora. Kaže da mu klijenti tvrde u šali da se boje "Trumpnada" ili "Trumpokalipse".  Neki se boje i protesta i mogućih kaosa po Americi. Drugi smatraju da će Trump započeti nuklearni rat. U svakom slučaju, Lynch kupuje zalihe hrane i gradi skloništa punom parom.

Potražnja je porasla za 700%, rekao je Lynch, koji je priznao da je lani zaradio na ovom biznisu 14 milijuna dolara. Bavi se tim poslom zadnjih 13 godina, a veliki skok u poslu je doživio i prije osam godina kada je Obama došao na vlast.

- Kada je Republikanac predsjednik, onda lijevi žele bunker. Kad je Demokrat, desni... - rekao je Lynch koji trlja ruke nakon svakih izbora.

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 31.01.2017.

    24 kolika vam je provizija za komentare o Trumpu ?

  • jabuka5 31.01.2017.

    skloništa su ludost i glupost , ako dođe do rata , odošmo polako svi , ostaje 1 trečina ili čak 1 četvrtina naroda , pa šta če ti hrana za 2 mjeseca , moraš iz rupe izači kad tad i onda češ umrijeti .Molimo se da do rata ne dođe.....a Isil će vjerovatno ludovat dok Bog ne kaže dosta .Ali ,,Istok i zapad ,, mir ,,mir , mir

  • 31.01.2017.

    Toga je uvijek bilo..jedno vrijeme mala stagnacija i sada opet više nego zadnjih 10-tak godina..ništ' novo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare