To je to što me zanima!

Trumpov robot 'prisegnuo' u Disneyevoj Kući predsjednika

Plan je bio da Trumpova figura stoji u tišini u društvu svoja 44 prethodnika no njegov robotski avatar će i govoriti. Predstavit će ga George Washington, a Trumpbot će izreći zakletvu
Vidi originalni članak

Nakon brojnih odgoda, u Disneyevu Kuću američkih predsjednika postavljena je robotska figura aktualnog predsjednika Donalda Trumpa. 

Kuća predsjednika trebala je nakon jednogodišnje renovacije biti otvorena 30. lipnja 2017., no za posjetitelje će biti otvorena tek u utorak. 

Prvotni planovi bili su da će Trumpova figura stajati u tišini u društvu njegova 44 prethodnika no njegov robotski avatar će i govoriti. Predstavit će ga prvi predsjednik George Washington, a Trumpbot, kako su ga prozvali, izreći će zakletvu. 

Kako izgleda i govori robot Donalda Trumpa pogledajte u videu. 

Disneyeva Kuća američkih predsjednika u Disney Worldu postoji još od 1971. godine, no zbog renovacije je zatvorena netom prije Trumpove inauguracije i preuzimanja Bijele kuće u siječnju. 

Kao i sve u vezi Trumpa, i uključivanje njegove figure u postav izložbe pratile su kontroverze, a mnogi su komentirali i kako figura više liči na glumca Jona Voighta nego na 45. predsjednika SAD-a, piše Mashable.  

Cijelu predstavu pogledajte u videu

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ak47 19.12.2017.

    Kako od dosadne informacije napraviti članak? Pročitajte gore članak. Kako nebitni događaj iskoristiti za ocrnjivanje nekoga? Pročitajte članak. Kako nemaštovito pokušati ocrniti nekoga? Pročitajte članak. Imate problema sa probavom a laksativi ne pomažu? Pročitajte članak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare