To je to što me zanima!

Trumpova savjetnica na udaru: 'Tako i doma dočekuješ goste?'

Dok je Trump u Ovalnom uredu u Bijeloj kući primio delegaciju afroameričkih koledža i sveučilišta Trumpova prva savjetnica nonšalatno je na koljenima sjedila na kauču...
Vidi originalni članak

Kellyanne Conway, savjetnica američkog predsjednika Donalda Trumpa, ne prestaje zgražati javnost. Nakon što je izmislila pojam 'alternativne činjenice', te na TV-u javno reklamirala proizvode obitelji Trump, sada je opet našla svoje mjesto 'pod suncem'.  

Naime, Trump je u ponedjeljak u Ovalnom uredu u Bijeloj kući primio delegaciju afroameričkih koledža i sveučilišta, a Kellyanne Conway je nonšalantno sjedila na koljenima na kauču i mobitelom fotografirala predsjednika.

Korisnici društvenih mreža se zgražaju ponašanjem Trumpove prve savjetnice. Mnogi drže kako je ovakvo ponašanje skandalozno i da nije ni čudno da ih nitko ne uzima za ozbiljno. 

- Moja baka bi ubila Boga u meni da se ovako sjednem na njen kauč - stoji u jednom od brojnih komentara na Twitteru.

Među mnogobrojnim kritikama, našla se i ona u kojoj se savjetnicu ozbiljno podsjeća da nije na dječjem igralištu, a ni u vlastitoj kući, te da ju treba uputiti kako sjediti u haljini na kauču.

 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • dado73 03.03.2017.

    Pecka ju pizza jer je netom prije dočeka gostiju bila pred Trumpom , tražila je nešto u donjim ladicama

  • arwin 02.03.2017.

    Ova Amerika stvarno ide k vragu! Moramo što prije izaći iz njezina šupka jer nam se gadno piše. Kinezi i Rusi će razmontirati i nju i nezin imperij i njezine podguzne muhe ko beba zvečku.

  • Nananaci 01.03.2017.

    ne diže se rasistima

Komentiraj...
Vidi sve komentare