To je to što me zanima!

Tuđman potvrdio: Imamo već nekoliko imena za mandatara

"Nemamo krizu Vlade u smislu rada ministara. Naš problem je u dva potpredsjednika koji ne mogu funkcionirati. Karamarko ne slijedi logike institucija, Petrov istjeruje pravdu"
Vidi originalni članak

Miroslav Tuđman za HRT je komentirao izjavu Tomislava Karamarka koji je rekao da je spreman otići iz Vlade ako to isto učine Božo Petrov i Tihomir Orešković.

- Mislim da je to racionalno rješenje i da je smanjilo tenzije. Mislim da rješenje mora biti takvo da ne bude izbora jer bi to bio gubitak za Hrvatsku zbog gubitka sredstava iz fondova. Mislim da su HDZ-ovci jedinstveni u cilju koji treba ostvariti, a tek se razlikuju u putevima kako do toga dođe - izjavio je.

Na pitanje je li velik broj sastanaka koji se ovih dana održavaju u HDZ-u znak podjela, Tuđman je rekao da se sastanci održavaju kako bi se najracionalnije došlo do rješenja.

Komentirao je i potencijalne mandatare, među kojima se spominju Tomislav Tolušić i Domagoj Ivan Milošević.

- Mi imamo drugi problem. Mi nemamo krizu Vlade u smislu rada ministara. Naš problem je u premijeru i dva potpredsjednika koji ne mogu funkcionirati. Po mojim saznanjima ima još jedno ili dva imena - kazao je Tuđman.

Na upit jesu li te osobe Zdravko Marić i Oleg Butković, Tuđman je voditelju odgovorio da su to njegove riječi.

- Problem je u premijeru i dva potpredsjednika Vlade koji nisu našli zajednički jezik. Karamarko ne slijedi logike institucija, Petrov istjeruje pravdu na svoj način i to ne može funkcionirati - zaključio je Tuđman.

 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • lollalollita 09.06.2016.

    Zar opet Tuđmani u prvom planu?ma odavdje treba bjezati,beznadno je

  • Serge 09.06.2016.

    HDZovo preslagivanje vlade pod novim sloganom,koji ce nas sve ujediniti a on glasi "RUKE U VIS,OVO JE PLJACKA"!

  • kamoCEMO_12 09.06.2016.

    ..karton ????.........HDZ je iskoristio domovinski rat da bi opljackao ovaj narod. Uz jeftino domoljublje se pljackalo i manipuliralo.......... Tudjman monstrum........,direktno odgovoran za takav grozni nacionalizam i pad hrvatskog dostojanstva.......ma daaaaj.....zasto karton ????....Pravi domoljub nikada, ni pod koju cijenu ne bi napravio ovo što je napravio Tudjman. Njegova ostavština je daljnih 50 god siromaštva stoke sitnog zuba, a dio bogatih koji su temelj sa svojim "prvim milijunom" stekli u pretvorbenoj pljacki dalje haraju, jer mogu u državi bezakonja i nepravde.

Komentiraj...
Vidi sve komentare