To je to što me zanima!

Tuča i vjetar u Slavoniji su rušili stabla i uništili polja

U snažnom nevremenu kod Slavonskog Šamca tuča veličine oraha je prekinula prosvibanjsku proslavu i uništila voćke i poljoprivredne usjeve
Vidi originalni članak

Snažno nevrijeme oko 18 sati u petak se na šire područje Brodsko-posavske županije. Jak vjetar i kiša lomili su stabla. Na terasu vikendice obitelji Rudec na ŠRC Poloj doletjela je ogromna grana topole.
- U to vrijeme na terasi je bilo troje djece i sedmero odraslih osoba. Na svu sreću svi smo prošli bez ozljeda, jer se većina grana zadržala na drugom stablu koje bi se pod teretom moglo srušiti. Svi smo u šoku - rekla je Slavica Rudec. Vatrogasci i policija osiguravaju prostor dok se stabla sigurno ne uklone. U isto vrijeme istočno od Slavonskog Broda, na području Slavonskog Šamca, uz vjetar i kišu pala je i tuča veličine oraha koja je osim što je prekinula prvosvibanjsku proslavu nanijela velike štete mladom voću i poljoprivrednim usjevima.
Oko 16 sati je jaka tuča padala i u Novim Perkovcima kod Đakova. Nevrijeme je bilo praćeno jakim pljuskom

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lepicane 02.05.2009.

    lamada-potpisujem.

  • lamada 02.05.2009.

    Možete se vi s tim zafrkavat, jer vjerojatno nemate pojma što to znači za poljoprivrednike, voćare i povrtlare!!!! Razmislite o tome dok budete kupovali uvozno voće i povrće, sjetite se da jedete modificirana sranja, jer je jako teško kupiti domaće nešpricano i prirodno tretirano voće i povrće, pa još kad vrijeme učini svoju štetu, bit će ga i manje, a ako vama to ništa ne znači, neka, ali znači ljudima kojima je to osnovna djelatnost i način preživljavanja u ovoj krasnoj državi!!! Baš i nije smiješno!!!!

  • alen0 02.05.2009.

    nista novo

Komentiraj...
Vidi sve komentare