To je to što me zanima!

U Dubravi se potukli BBB-ovci i poljski navijači: Mlatili su se palicama, poharali terase kafića

Kako doznajemo od čitatelja, u Dubravu je došlo 80-90 poljskih navijača, koji su čekali Boyse da ih izazovu na tučnjavu. Na terenu je interventna policija
Vidi originalni članak

Nevjerojatne scene iz Dubrave - tučnjava Bad Blue Boysa i poljskih navijača doslovno je zapalila cijeli kvart. Tučnjava je počela nešto prije 22 sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako neslužbeno doznajemo, tučnjava je bila organizirana. 

- Vidjela sam njih sigurno 50 u crnim majicama i s palicama kako kreću negdje. U jednom trenutku su se krenuli derati i napravili juriš - kaže čitateljica. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navijači su sa sobom imali letve, palice, a potom su uzimali stolice s terasa te se njima krenuli gađati. Manja grupa se sukobila na jednom od obližnjih parkirališta te se su jedni na druge bacali baklje, a zatim i kamenje. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čula se užasna buka, vikali su i derali se. Trčali su, bacali baklje jedni na druge, policija ih je pokušala okružiti, ali bezuspješno, uopće se na njih nisu obazirali niti na interventu. Lomili su sve pred sobom, izletili na Aveniju Dubrava i tamo se nastavili tući - kaže čitatelj. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako nam prenose čitatelji, policija je na teren stigla i prije same tučnjave, no tučnjava je usprskos tome brzo postala nasilna. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Terasa kafića u koji sam išao sjesti sa ženom bila je krcata poljskih navijača. Odlučili smo sjesti negdje drugdje, kada je samo nekoliko sekudni od toga izbio Armagedon. Svi gosti i ljudi koji su se našli u blizini su se počeli kupiti u kafić, konobari su zatvarali vrata i pokušali smo se sakriti. Doslovno nisu birali, bacali su čaše, boce, stolice,... Užas! - kaže čitatelj. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Na terenu je interventna policija, a sutra se igra utakmica između Dinama i varšavske Legije.

Policija je oko 22.45 objavila priopćenje:

"Zagreb - oko 21,30 sati - Dubrava, Dankovečka - tučnjava oko 200 navijača. Policijski službenici prisutni su od samog početka i spriječili su mogući veći sukob. Prema za sada prikupljenim informacijama nema ozlijeđenih."

Idi na 24sata

Komentari 482

  • Jiva 04.08.2021.

    Razbijati nekome glavu iz čistog mira? Pa čemu? Zašto ne dogovore tekmu na livadi okrenu roštilj napuše se i pope kamion piva

  • Brume 04.08.2021.

    Čemu čuđenje''!! Naravno da Poljaci ne poštuju kodeks - to su ipak katolički Srbi! To je narod, koji je Hrvatima nastojao nanijeti zla više od bilo koga u vrijeme naše borbe za neovisnost, ako ne računamo njihovu negativnu ulogu u povijesti razvoja velikosrpskog programa na štetu hrvatskih interesa!. Inače, riječ je o teškim primitivcima, čije žene se rado karaju s Balkancima, jer Poljaci loše j.... Da ne bi bilo zabune - treba to iskoristiti i škartirati. Ništa više!

  • ivan87nx 04.08.2021.

    Na članak gore "Kako je počeo rat u Dubravi: Poljski SMS Bad Blue Boysima otkrio: 'Polomili su nam ruke'" hahahaha nula komentara,kaj ste mislili da budu ovce čekale u redu da im se naplati "plus+" ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare