To je to što me zanima!

Tučnjava u Nedelišću: Autom se zaletio na skupinu mladića

Skupina mladića potukla se, a jedan od njih pozvao je brata (26) koji se autom zaletio u skupinu. U sudaru je jednog maloljetnika teže, a drugog lakše ozlijedio
Vidi originalni članak

Ispred dvorane u Ulici Josipa Marčeca u Nedelišću u noći na subotu izbila je tučnjava između nekoliko mladića. Jedan od njih u pomoć je oko 2.10 sati pozvao svog brata, 26-godišnjaka iz Pribislavca. 

Nakon što je stigao, 26-godišnjak se automobilom zaletio među ljude. U sudaru je jedno dijete teže ozlijeđeno, a jedno lakše. Teško ozlijeđeno dijete je hitno prebačeno u bolnicu u Zagreb gdje su ga zadržali na liječenju. 

Muškarca (26) kazneno će prijaviti  Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • covekov123 04.11.2013.

    Nisu djeca, svi su imali vise od 16 godina, a ako se ne varam, zakon takvima ne ogranicava razdoblje izlazka. Veci problem je u alkoholu, ranijim preseravanjima po fejsu... Bio sam tamo (tj. otisao malo prije toga).. I tamo uvijek ima djece mlađe od 16 (i to malo vise njih) i s njima nikad nikakvih problema nije bilo...

  • 3perr 04.11.2013.

    To se dogodilo u noći s četvrtka na petak. To vam je najveca zabava u Međimurju i organizira se gotovo svaki mjesec. Dolaze večinom mladi od 15-25 godina. Svaki put se neko potuće. A prema informacijama koje imam, došlo je do svađe i ovaj je pozvao brata i taj brat je ovoga pogazio autom u predjelu vrata, tj. malo niže i ozljedio mu je tri kralješka, dok su ovome drugome slomljne obje noge. Na svu sreću, neće imati trajne posljedice. Ali ovo je svima za opomenu, takve stvari se jednostavno ne smiju događati i organizatori moraju nešto hitno poduzeti.

  • wartburg 04.11.2013.

    roditelji, šta vam maloljetna djeca rade vani u 2 sata ujutro i znate li da ste vi odgovorni za njih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare