To je to što me zanima!

Tuga i nevjerica: Samohranu majku je ubila metalna ograda

Prije nekoliko godina poginuo joj je suprug i otac blizanaca, koji idu u osmi razred. Valentinu je poklopila teška metalna ograda visoka dva i 
dugačka šest metara
Vidi originalni članak

Ujutro  oko 5.10 sati vidjela sam prijateljicu Valentinu kako nepomično leži u dvorištu, a na njoj su se nalazila golema pokretna vrata. Nije davala znakove života. Odmah sam pozvala Hitnu pomoć i policiju, koji su brzo došli. Na nesreću, Valentini nije bilo spasa, kazala nam je vidno utučena njezina najbolja prijateljica, koja je željela ostati anonimna.

Valentina Sokač (37), samohrana majka iz Križevaca, poginula je u noći na ponedjeljak od udara metalnih vrata, koja su je poklopila. Za sada se još ne znaju svi detalji vezani uz stravičnu smrt 37-godišnje laboratorijske tehničarke. Iza nje su ostala dva sina blizanca, koji pohađaju osmi razred osnovne škole.

Da obiteljska tragedija bude veća, prije nekoliko godina poginuo je Valentinin suprug, pa je sama skrbila o blizancima. Putovala je na posao u zagrebačku Dubravu te se uvijek žurila kući da bude što više uz sinove, koji su rano ostali bez oca. Okrutna im je sudbina sad oduzela i majku. Njezini šokirani susjedi i prijatelji još ne mogu vjerovati što se dogodilo. Zatekli smo ih u njezinu obiteljskom domu. O pokojnoj Valentini govore samo lijepim riječima.

Prijateljica koja ju je našla kaže kako je bila vedra duha i kako je i nakon smrti supruga smogla snage sinovima biti i “otac” i majka.

Ulica bana Josipa Jelačića u Križevcima je razrovana jer je u tijeku rekonstrukcija, te su stanari poslovno-stambene zgrade na broju 17 koristili dvorišni ulaz. Među njima i nesretna djelatnica zagrebačkoga KB-a Dubrava. U prostranom dvorištu pokraj vrata koja su nesretnoj ženi oduzela život gore dva lampaša, koji prolaznike podsjećaju na bizarnu smrt vrijedne žene i požrtvovne samohrane majke. Iz policije su nam kazali da je obdukcija zakazana za utorak i ona bi trebala dati odgovor na pitanje je li nesretna Valentina odmah umrla kad su je poklopila vrata. Do kraja ovog izdanja težina vrata se još nije znala. Dugačka su šest i visoka dva metra.

Vrata ispala iz ležišta

U gornjem dijelu, kako se čini, nisu bila ničim učvršćena i zbog toga su lako ispala iz ležišta. Uz stanare, prijatelje i poznanike šokirani su i zaposlenici bjelovarske Vodotehne, koja u prizemlju ima prodavaonicu. Obitelj u ponedjeljak nije htjela puno razgovarati i ne zna se tko će preuzeti brigu o neutješnim blizancima.

Idi na 24sata

Komentari 160

  • fijuman 01.10.2014.

    sudbina okrutna, istinita da ne povjeruješ. osjećaj ne možeš opisat, dečkima u ovim tužnim trenutcima želim da ih dalje prati sva moguća sreća koja se poželjeti može jer život im je do sada bio okrutan i težak.

  • Miroslav Pesci 30.09.2014.

    strasnoooooooooooooo i prestrasno onaj koji je vrata montirao ocito je ili bio pripit ili ne zna svoj posao naravno ta osoba je i odgovorna za njenu smrt Neznam stvarno sta reci vise osim da suosjecam sa clanovima njene obitelji Neka ti je laka Hrvatska zemlja sretno

  • zlatko 30.09.2014.

    ovo je stvarno okrutna sudbina laka joj zemljica

Komentiraj...
Vidi sve komentare