To je to što me zanima!

Tuga u Imotskom: Djevojka (25) s prijateljicom išla na posao i udarila u auto iz drugog smjera

Djevojka (25) poginula je dok je išla na drugi posao. Policija navodi da je prešla u suprotni kolnički trak i sudarila se s Mercedesom. Djevojka (22) koja je bila s njom u autu i vozač Mercedesa lakše su ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Imotski tuguje nakon što je u nedjelju u prometnoj nesreći poginula 25-godišnja djevojka. Nesretna djevojka radila je u jednom kafiću i bila je omiljena među gostima.

Stradala je za volanom Golfa u Zmijavcima, dok je s prijateljicom išla na drugi posao, također u jednom ugostiteljskom objektu.

Prema policijskom očevidu, u jednom zavoju prešla je u suprotni kolnički trak i sudarila se s Mercedesom iz drugog smjera.

NESREĆA U ZMIJAVCIMA Uz poginulu djevojku (25), u autu je bila još jedna djevojka. U teškom je stanju

Djevojka je preminula, a njena prijateljica i vozač Mercedesa prevezeni su s lakšim ozljedama u splitsku bolnicu.

Inače, prema pričama mještana, na cesti Imotski - Zmijavci u prošlosti je bilo puno prometnih nesreća zbog brojnih nepreglednih zavoja na toj cesti.

Policija o tragičnoj nesreći u Zmijavcima

- Obavljen je očevid prometne nesreće u kojoj je jučer oko 14.15 sati u mjestu Zmijavci smrtno stradala 25-godišnjakinja. Sumnja se kako je do prometne nesreće došlo u trenutku kada je vozačica koja je upravljala osobnim vozilom Golf imotskih registarskih oznaka prilikom izlaska iz nepreglednog zavoja prešla na dio kolnika namijenjenog za vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom svog vozila udarila u prednji lijevi dio osobnog vozila Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak nailazeći iz suprotnog smjera - navode iz policije.

Vozačica (25) je od posljedica zadobivenih ozljeda preminula na mjestu nesreće. 

Djevojka (22) koja se s njom vozila u Golfu, ali i vozač Mercedesa prevezeni su u bolnicu u Splitu gdje su liječnici utvrdili da su lakše ozlijeđeni.

- Za vrijeme očevida cesta je bila zatvorena za sav promet u vremenu od 14.18 do 17. 50 sati - piše u policijskom priopćenju

Idi na 24sata