To je to što me zanima!

Tulum iz pakla: "Dirao sam je rukom, nisam imao napravu"

Optuženi R.Š. iznio je svoju obranu rekavši da je s djevojkom bio intiman, ali da nije koristio nikakvo mehaničko sredstvo. Ne sjeća se kako je došlo do ozljeđivanja
Vidi originalni članak

Iznošenjem obrane R.Š. (23), optuženog za pokušaj ubojstva i obljubu bez pristanka kolegice studentice u privatnoj kući u Podstrani u listopadu 2012. godine, okončana je glavna rasprava na Županijskom sudu u Splitu. 

Optuženi kategorički negira da je koristio mehaničko sredstvo kada je djevojka teško ozlijeđena, a kazao je i kako se svaki dan moli Bogu za nju, piše Slobodna Dalmacija.

R.Š. se nije mogao sjetiti kako je došlo do ozljeđivanja djevojke. Rekao je da su ostali izišli kada su vidjeli da se oni ljube. Sjeća se kako su bili intimni. On ju je dodirivao rukom i siguran je kako nije koristio nikakvu napravu.

Suđenje se nastavlja u rujnu.

Idi na 24sata

Komentari 233

  • Palamudan 04.07.2015.

    čelićna pesnica

  • retita🦋 04.07.2015.

    Ma došlo bi to prije na red ali puna je sudnica onih koje uhvate s đointom na zidu pred zgradom!!!

  • Ilija Lopar 04.07.2015.

    kakvo mi imamo sudstvo da nemogu da zavrse za par godina tu je sve jasno htio je da ubije I tu je sve jasno zat6vor sa njim I gotovu na kraju nasi strucnjaci ce da dosude da je djevojka klriva sv e to treba rasterati I mlade ljude skolovane zaposliti

Komentiraj...
Vidi sve komentare