To je to što me zanima!

Tuđmanov unuk Dejan želi da mu smanje alimentaciju

Dejan Košutić, unuk Franje Tuđmana, navodno tvrdi da nema novaca za plaćanje alimentacije, a bivšu suprugu tjera iz stana kojeg joj je darovao
Vidi originalni članak

Sin Nevenke Tuđman i unuk prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, Dejan Košutić nema više novca za alimentaciju svojoj djeci, piše Jutarnji list. Plaća 2000 kuna po djetetu, a to mu je, navodno tvrdi, previše. Košutić također protiv bivše žene, arhitektice Ane Martine Bakić, s kojom ima dva sina, vodi još dva postupka na sudu. Traži da se poništi ugovor kojim joj je on darovao stan u Nazorovoj ulici te zahtjeva da se hitno iseli iz stana. Košutić i Ana su se rastali prije otprilike godinu dana, a razvod je navodno bio mučan i daleko od pristojnog. Dejan je navodno tražio skrbništvo nad svojim sinovima te je tvrdio da je njegova žena nesposobna odgajati djecu. Ana je dobila skrbništvo te je presuda postala pravomoćna. No, Dejan kao i njegova majka Nevenka i baka Ankica nisu se pomirili s tim. Zbog toga i dalje pišu na razne adrese o tome da je Ana nesposobna majka. Dejan je bankar koji se nedugo nakon djedove smrti nakratko preselio u Beograd gdje je, prema pisanju  medija, osnovao tvrtku za dostavu pošiljki. Već 2002. upisao je i završio magistarski studij na Hanley Management koledžu u Velikoj Britaniji. Potom se usavršavao na Columbia sveučilištu u New Yorku, Varšavi, Torontu, Beču, Ljubljani, Splitu i Beogradu. Po povratku u Zagreb počeo se baviti informatičkim konzaltingom.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Malkavian 25.01.2010.

    hahahahahaha..i ja želim da malim ljudima ukinu harač sa plaća, i da dobiju povišicu (prosjek hrvatistana) jel to moguće? ne, nije...ne vidim razlog zašt bi on dobio manju alimentaciju..jel je znao napravit dijete=je..e pa neka i plaća za to dijete. kraj priče..šta je on ovdje? poseban slučaj da mu se smanji alimentacija..on je običan serator, običan građanin kao i svi mi ovdje.

  • luna2 24.01.2010.

    sanja4,mislim isto ,psihopata

  • drug Kardelj 24.01.2010.

    ponašaju se ko Causescui, . . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare