To je to što me zanima!

Tumor liječi mokraćom: Popije 5 čaša na dan i maže se njome

Već četiri godine Carrie (53) iz Colorado Springsa pije vlastitu mokraću. Smatra kako urin ima ljekovita svojstva koja će joj pomoći da izliječi maligni melanom
Vidi originalni članak

Amerikanka Carrie (53) oboljela je prije osam godina od malignog melanoma. Na različite načine pokušala si je pomoći u borbi protiv raka. Sada već četiri godine pije vlastiti urin te vjeruje kako joj on pomaže u borbi protiv opake bolesti. Carrie pojašnjava kako nije povratila nakon što je prvi put probala mokraću te da je zaključila da može nastaviti s time. 

No, mnogi smatraju kako se njezina ljubav prema alternativnoj medicini pretvorila u suludu ovisnost. Na dan popije najmanje pet čaša urina. Kaže kako okus ovisi o dijeti koju drži u to vrijeme te da je nekad slana, nekad ima okus limuna ili čak šljive. 

- Obožavam jesti šparoge no nakon njih urin ima stravično odvratan okus - kaže Carrie koja ne samo da pije mokraću nego njome ispire oči, pere zube i maže se njome. O Carrienom 'tretmanu' snimili su dokumentarac u kojem ona najboljoj prijateljici otkriva svoje navike. 

Iako Amerikanka vjeruje u blagotvorne učinke urina, medicinsko istraživanje koje je 2006. objavio Independent, tvrdi da ne postoji nikakav dokaz da urin ima ljekovita svojstva, piše Daily mail

Idi na 24sata

Komentari 34

  • MLADEN_5 22.03.2012.

    kad si u takvoj situaciji, za spasavanje vlastitog zivota, probas sve, pa i one stvari za koje drugi ( zdravi) smatraju da su glupe.

  • mitunjmo 21.03.2012.

    provjereno da prva jutarnja mokraća liječi virusne bradavice!

  • mrzim nepravdu 21.03.2012.

    ..pojedinci bi mogli malo googlati pojam urinoterapija..

Komentiraj...
Vidi sve komentare