To je to što me zanima!

Turčina zaustavili presretači, autocestom jurio A3 226 km/h

Vozaču su policajci uručili prekršajni nalog, a naplatili su mu i kaznu od 5000 kuna. Osim toga, zbog divljanja autocestom ne smije koristi strani vozačku u RH
Vidi originalni članak

Policijski presretači u srijedu su na autocesti A3 Zagreb-Lipovac uhvatili u prekoračenju brzine 44-godišnjeg turskog državljanina koji je upravljao vozilom marke Volkswagen Phaeton, njemačkih registracijskih oznaka.

Turčin je jurio čak  226 km/h na mjestu gdje je najveća dozvoljena brzina kretanja vozila 130 km/h.

Vozaču je uručen prekršajni nalog, naplaćena novčana kazna u iznos od 5000 kuna, te izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • bmw 330xd 16.08.2011.

    jucer vozim 160 a presretac s bmw-om pokraj mene 230 ako ne i vise...samo me zaljuljao,osjecao sam se kao da stojim u mjestu....a sta je najbolje nije niko bio ispred njega da ga lovi...ja sam sve zaobilazio i vidio da nema nikog ispred mene ko tako juri a ni blende nisu upalili....toliko o njima....

  • damire_1 11.08.2011.

    u njemačku naprimjer postoji dio autoputa gdje možes voziti koliko hočes ili možes...

  • NEmigrantima 11.08.2011.

    to je smješna brzina, a i na autocesti bi trebalo biti veće ograničenje, odnosno, bolje da nema ograničenja ili bar da se ograničenje određuje s obzirom na uvjete na cesti ili količinu prometa ... 130 u novom autu i malo jačem je kao da stojiš!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare