To je to što me zanima!

Turisti pune Split, a u gradu se nadaju popunjenijem kolovozu

Na turističku sliku utječe i epidemiološka situacija, koja je u zadnja 24 sata na splitskom području relativno dobra. Tek dvoje novozaraženih, a od toga je jedna osoba iz Splita, dok je druga iz Slavonije
Vidi originalni članak

U Splitu je sve više turista, što se može vidjeti danas na popularnoj splitskoj plaži Bačvice, koja je nešto punija nego prethodnih dana. Daleko je to od brojki u najboljim danima, kada doslovno ne bi bilo mjesta ni za iglu, a sada još uvijek ima ipak nešto više domaćih ljudi. Turistički djelatnici nadaju se kako bi kolovoz mogao popraviti turističku sliku.

POGLEDAJTE VIDEO Kupanje na Bačvicama

Na turističku sliku utječe i epidemiološka situacija, koja je u zadnja 24 sata na splitskom području relativno dobra. Tek dvoje novozaraženih, a od toga je jedna osoba iz Splita, dok je druga iz Slavonije.

Tijekom dana bit će poznate službene brojke o broju turista na splitskom području, ali svi koji su došli vrijeme provode na splitskim plažama, unatoč tomu što je zadnjih dana temperatura mora malo pala nakon nekoliko dana jake bure.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_467123 14.07.2020.

    Pustite turiste,pa oni su se došli odmoriti od raznoraznih maski???,a vi ako se boite covida ostanite doma????

  • InternetRevolucija 14.07.2020.

    Kažu da nema korona turizma. Niti jedan turist nije testiran, naš Stožer je dobio informaciju da ovaj pametan virus ne napada turiste koji idu u RH. Ja im vjerujem.

  • Drug_Bartol 14.07.2020.

    Ponovit cu svoju ideju od jucer a to je da svako ko dode u Hrvatsku ide u obavezni posjet Kumrovcu i onda nek ide gdje oce a ako odbiju to stavimo ga u zatvor na godinu dana pa nek odbije i sljedeci put!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare