To je to što me zanima!

Turistica obavila veliku nuždu u vrtu Meštrovićeve galerije

Za krajnje bezobrazan čin nema kazne pa je 'olakšana' gospođa vjerojatno sva ozarena nastavila razgledavati vrt. Nikoga nije niti pitala postoji li u blizini toalet
Vidi originalni članak

Starija turistkinja iz Španjolske proteklog je vikenda prilikom razgledavanja zapadnog dijela vrta Meštrovićeve galerije u Splitu iza sebe ostavila 'nered' nakon što se odlučila 'olakšati' pokraj suhozida. Mjesto za veliku nuždu izabrala je između tri čempresa, točno iza 'Udovice' Ivana Meštrovića. 

- U bližoj, a ni daljoj povijesti Galerije Meštrović nismo upamtili takvo ponašanje, niti isto predvidjeli kao mogućnost, pa priznajemo, i sami smo ostali zatečeni - kažu iz Galerije.

Za nekulturan i krajnje bezobrazan čin nema kazne, pa je 'olakšana' gospođa vjerojatno sva sretna i ozarena nastavila razgledavati vrt. Nikoga nije niti pitala postoji li u blizini toalet koji je od mjesta 'zločina' udaljen jedva pet metara. 

Kako piše Slobodna Dalmacija, kada netko nuždu obavlja na javnom mjestu taj se čin tretira kao prekršaj no kažnjava se pod uvjetom da je 'zločinu' svjedočio policajac. 


Idi na 24sata

Komentari 96

  • verdaa2002 05.06.2015.

    fakat joj je bila sila

  • Krešo_1_1 31.05.2015.

    E da ju je bilo slikat i uvečanu sliku sa imenom i prezimenom postavit tamo gdje se uneredila

  • tarantula636 28.05.2015.

    trebalo je vagnuti i uzeti uzorak

Komentiraj...
Vidi sve komentare