To je to što me zanima!

Turistima u Argentini pokazuju gdje je Papa igrao nogomet

Turistička zajednica Buenos Airesa organizira trosatni obilazak lokacija koji govore priču o Papinom životu. Turisti mogu obilaziti Papinu rodnu kuću, školu...
Vidi originalni članak

‘Franjomanija’ koja je zavladala Buenos Airesom, rodnim gradom novog Pape, navela je tamošnju turističku zajednicu da otkriju gostima detalje o njegovu životu. 

Turiste vode na 24 lokacije, među kojima su Papina rodna kuća, škola, igralište na kojem je igrao nogomet te crkva u koju je odlazio prije nego što je postao svećenik. Ruta traje tri sata. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • user_140683 07.05.2013.

    Mogli bi naći dvojnika pa da nabaci koju loptu.

  • Dvajst4h 06.05.2013.

    ljudskom idiotizmu i debilizmu nikad kraja. pogotovo kada je u pitanju vjera, religija i te notorne gluposti s kojima ste zaludjeni i s kojima su vam isprani mozgovi. nema veceg zla na svijetu od religija jer su one pod broj 1. napad na ljudski um i dostojanstvo zdravog razuma, a pod broj 2. one su uzrok svih ili velike vecine ratova, sukoba, medjuljudske netrpeljivosti i nepostivanja, te uzrok stvaranja razlike medju ljudima. Covjek je definitivno najgluplje stvorenje koje po svom bioloskom dostignucu moze biti pametan i inteligentan, a u vecem djelu citavog svjetskog puka on se opredjelio da bude glup i podlozan manipulaciji i to od strane pripadnika iste vrste kojoj pripada. To je naprosto tragedija ali i nesto oko cega se ne treba uzbudjivati jer je to jednostavno tako. Sretan je onaj tko se usudio otvorit vlastite oci i vidjeti da ga se farba po svim nivoima, i sretan je onaj tko je svjestan i tko prihvaca da je njegova fizicka smrt i njegov konacan kraj kao pripadnika ljudske vrste. To je to, pametnom dosta.

  • strapacoza 06.05.2013.

    tako oni rade- reklamiraju se , nek zarade njihovi rodni krajevi. sve se za njih vrti oko zarade , a ovo što će se (ako će se ) voziti na biciklima, nije nešto naročito, nek malo skidaj kile-ako će. kakvi su, možda si kupe bicikle na struju da ne moraju pedalirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare