To je to što me zanima!

Turska se osvećuje za napad: Granatirali više mjesta u Siriji

Sirijske granate pale na turski grad Akcakale. Turska je odgovorila granatiranjem više lokacija unutar Sirije. Ako se napadi nastave Tuska će ponovno raketirati Siriju
Vidi originalni članak

Turska je u srijedu popodne oružanom paljbom uzvratila na minobacački napad Sirije na tursku granicu, u kojem je poginulo petero ljudi, dok je devetero ranjeno. Sirijske granate pale na turski grad Akcakale. Turska je odgovorila granatiranjem više lokacija unutar Sirije. 

Ako se granatiranje uz granicu ponovi turski premijer Recep Erdogan je zaprijetio da će napasti Siriju. Budući da je Turska članica NATO, savez neće imati drugog izbora nego intervenirati.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • muskarac 04.10.2012.

    nisam za ratove al amerika je zasluzila da je muje sravnaju sa zemljom! ovo je vise stvarno nenormalno sa tim budaletinama

  • astor35 04.10.2012.

    Drago mi je vidjeti po komentarima da ljudi vise ne puse prozirnu pricu Americkoizraelske propagandne masinerije,i zapadnjackih masmedija.Jos kad bih tako bili svjesni stanja u ljepoj nasoj i jos reagirali kako treba,puno bolje bi bilo mjesto za zivjeti ova nasa mala drzavica.

  • Veni Vidi Vici 04.10.2012.

    A posto je Turska clanica NATOa, savez nece imat problema da napadne Siriju...Jel treba jos nekom nesto crtati...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare