To je to što me zanima!

Turska: U požaru na gradilištu poginulo najmanje 11 radnika

Šator u kojem su na gradilištu spavali radnici izgorio je u nekoliko sekundi. Vlasti vjeruju kako je poginulih između 11 i 14. Požar je uzrokovala električna grijalica
Vidi originalni članak

U šatoru u kojem su na gradilištu trgovačkog centra u Istanbulu spavali radnici izbio je požar. Vatra je u samo nekoliko sekundi progutala veliku konstrukciju, a u požaru je poginulo najmanje 11 radnika. Vlasti kažu kako je požar najvjerojatnije uzrokovala grijalica u šatoru. 

Vatrogasci još uvijek ne žele spekulirati o točnom uzroku, no tamošnji mediji pišu o kratkom spoju na električnoj grijalici. 

- U požaru je stradalo najmanje 11, a najviše 14 radnika. Još nemamo točne podatke - rekao je za Al Jazeeru načelnik četvrti Esenyurt, Necmi Kadioglu. 

Vatrogasci su vrlo brzo ugasili požar, a nakon toga iznijeli su tijela radnika. Vlasti su odmah pokrenule istragu, a vatra je zahvatila i susjedni šator koji je tak malo nagorio.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • perga 12.03.2012.

    Boze pomiluj im duse ali zasto je manje komentara tu nego za salzburg covjek je covjek a zvjer je zvjer bilo koje boje.e.

  • sspavlovic734 12.03.2012.

    danas samo požari,šta je ovo..možda neki pokazatelj,

  • nogometas24 12.03.2012.

    boli me uvo za tursku

Komentiraj...
Vidi sve komentare