To je to što me zanima!

Turska uhitila još 14 napadača na zračnu luku u Istanbulu

Broj žrtava trostrukog samoubilačkog napada počinjenog u utorak, najsmrtonosnijeg u više od deset godina u Istanbulu, narastao je na 45 tijekom vikenda
Vidi originalni članak

Turske vlasti uhitile su novih 14 osoba, među kojima 11 stranaca, osumnjičenih za sudjelovanje u napadu na istanbulsku zračnu luku s 45 žrtava, prenosi u nedjelju turski CNN, čime se broj uhićenih popeo na 27 osumnjičenika.

CNN nije iznio drugih pojedinosti o uhićenjima koja slijede nakon prve skupine od 13 osoba privedene u četvrtak. 

Broj žrtava trostrukog samoubilačkog napada počinjenog u utorak, najsmrtonosnijeg u više od deset godina u Istanbulu, narastao je na 45 tijekom vikenda.

Ukupno je 240 osoba ranjeno u napadima koje su počinila trojica samoubojica iz Uzbekistana, Kirgistana i RUsije raznijevši se u zračnoj luci Ataturk. 

Dosad nijedna skupina nije preuzela odgovornost za napad u kojem su ubojice prije aktivacije eksploziva pucali iz vatrenog oružja, no turski dužnosnici i drugi stručnjaci tvrde da sve upućuje na džihadističku radikalnu skupinu Islamsku državu.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mustafa_Aga 03.07.2016.

    Nadam se da Turska ne koristi ovaj momentum da se rastosilja razno raznih politickih neistomisljenika...Nalepe vam etiketu djihadiste i drzavnog neprijatelja i ode glava ili dugogodisnja robija...

  • Hrvatudijaspori 03.07.2016.

    Teroristi će pobiti svoje ne isto mišljenike,a onda će se pobiti međusobno!!

  • hellokitty28 03.07.2016.

    Ne razumijem čemu privođenja...i šta će s njima, držati ih po zatvorima godinama ili doživotno, ma sve te teroriste treba riješiti po kratkom postupku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare