To je to što me zanima!

Turska upozorila: U nedjelju i ponedjeljak mogući su napadi

Policija je objavila upozoranje za cijelu zemlju. Upozorenje dolazi nakon zadnjeg napada u subotu kada su ubijena tri Izraelca i Iračanin u Istanbulu
Vidi originalni članak

Turske vlasti su upozorile na moguće napade džihadista u nedjelju i ponedjeljak, javlja AFP. Policija je objavila upozoranje za cijelu zemlju. Upozorenje dolazi nakon zadnjeg napada u subotu kada su ubijena tri Izraelca i Iračanin u Istanbulu. Turske vlasti vjeruju da su za napad ogovorni ekstremisti povezani s ISIL-om. ISIL je optužen za četiri od šest bombaških napada u Turskoj u zadnjih osam mjeseci, uključujući i napade u Ankari u listopadu prošle godine kada je poginulo 103 ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • termadulu 27.03.2016.

    ne mreš verovat,ne..Mislim pa TURSKA stalno upozorava i uvijek se nakon toga i desi sra..e,tj.bomba,napad itd.Pa šta onda rade te velike i moćne organizacije poputCIA-e,UN-a,UNHRC-a općenito sve TE TAJNE službe,Interpol,kaj oni međusobno razgovaraju na nekim forumima po netu??? Brate ako Turci upozore 5 puta i 5 puta se desi teroristički napad ,pa onda po nekoj logici ti isti Turci imaju dobre informacijepa sad ILI ih ne ŽELE čut sve gore navedene institucije ili NAS ti Turci zajedno sa ISIL-om napadaju,nema treće!!!

  • magija 1 27.03.2016.

    neće napasti kada svi očekuju, već kada pomalo život krene u normalu i onda PRRRAASSS.....

  • bubasinter 27.03.2016.

    samo deri

Komentiraj...
Vidi sve komentare