To je to što me zanima!

'Tužan san jer mi tortu nisu donijeli Madžar i Kitarović...'

Malo sam bio tužan jer tortu nisu donijeli Tomislav Madžar i Jakov Kitarović, ali torta je u tom duhu - na ulazu u grad Zagreb slovo "K" (K- kao korupcija) i gomile muha, napisao je Juričan na Facebooku...
Vidi originalni članak

U Studiju smijeha u Zagrebu Dario Juričan proslavio je svoj 43. rođendan. Organizirali su natjecanje u kojem je pobjednica dobila priliku pjevati kandidatu za predsjednika.

- Feštalo se za moj rođendan! Pevaljka je dala sve od sebe, nagradio sam je, kako i doliči, lovom u poprsje, a onda ravno u ponoć rezala se torta! Malo sam bio tužan jer je nisu donijeli Tomislav Madžar i Jakov Kitarović, ali torta je u tom duhu - na ulazu u grad Zagreb slovo "K" (K- kao korupcija) i gomile muha... Čemu muhe pitah se - kažu, muhe idu na slatko...  Hvala volonterima, suradnicima i prijateljima te Marini Orsag i Studiju smijeha na fešti koju ćemo zaboraviti! - napisao je Juričan na svom profilu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Vlad 16.12.2019.

    Je li prezime Madžar kod nas kao Horvat u Mađarskoj?

  • GaladrielinŠogor 16.12.2019.

    pitajte svakog tko je studirao medicinu ranih 2000-ih u zagrebu tko je i kakav je madžar. kako je prolazio ispite, čime se bavio za vrijeme studiranja itd. tipična hercegovačka priča. da ne pričam o tome kako nema pojma o medicini a prikazuje ga se kao nekog velikog stručnjaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare