To je to što me zanima!

"Tužit ću Debeljaka, svojom izjavom je uvrijedio škverane"

Šegviću je zasmetala Debeljakova izjava u emisiji Nedjeljom u 2 kako je Šegvić "smijenio svakoga tko nije bio korumpiran". Šegvić kaže da ga je Debeljak uvrijedio
Vidi originalni članak

Zvonko Šegvić, predsjednik Nezavisnog sindikata Brodosplita, najavio je da će tužiti Tomislava Debeljaka, čelnog čovjeka Brodosplita. Šegviću je zasmetala Debeljakova izjava u emisiji Nedjeljom u 2 kako je Šegvić "smijenio svakoga tko nije bio korumpiran". 

- Debeljak je tom izjavom uvrijedio mene, ali i cijeli škver. Po njemu su svi bili korumpirani. Ja ne znam kakve on to meni moći pripisuje da ja mogu smjenjivati kako mi se prohtije, ali je očito da Debeljak nastavlja sa svojom naučnom fantastikom te se na krajnje neprimjeren način obračunava sa svima koji ne plešu kako svira pa ću biti prisiljen stvar predati sudu - rekao je Šegvić.

Inače Šegvić je već ranije tužio Debeljaka za klevetu. Debeljak je rekao za Slobodnu Dalmaciju da mu se sindikalac povjerio da 800 radnika iz škvera treba "udrit nogom", tj. potjerati iz firme. Šegvić je tada izjavio kako on tako nešto ne bi mogao ni pomisliti, a kamoli izreći. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • joso44 25.06.2013.

    bisera nikad dosta

  • krapinek 25.06.2013.

    ovaj sindikalac kao i svi ostali. užljebio se i misli tako do mirovine. nebu zišlo

  • rosa110 24.06.2013.

    Splitsko brodogradilište je definitivno bilo mjesto gdje su mnogi podobnici mogli "zaraditi" plaću na izmišljenim radnim mjestima, mjesto gdje su mnogi kooperanti pronašli raj na zemlji i mjesto gdje su se oprali mnogi proračunski milijuni. I na tom mjestu "vrijedni" sindikalisti ništa nisu vidjeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare