To je to što me zanima!

Tužitelji će se žaliti jer je sudac pustio R. Sinovčića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zadar: Rena Sinovčića sumnjiče da je uvjeravao svjedoke da daju lažne iskaze u postupku koji se vodi protiv pritvorenog Zlatka Lisice (32) iz Bibinja
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru žalit će se na odluku istražnog suca Vladimira Mikolčevića koji je pustio Rena Sinovčića (50) da se brani sa slobode samo 60 minuta nakon privođenja u istražni centar u petak navečer.
- Čim sudačka odluka stigne u Odvjetništvo, mi ćemo se žaliti - rekao je zadarski tužitelj Ivan Galović. Sinovčića terete da je prijetio i obećavao dar te tako navodio svjedoke na davanje lažnog iskaza u postupku koji se vodi protiv pritvorenog Zlatka Lisice (32) iz Bibinja. Zadarska policija navodno ima audio i video snimke u kojima on uvjerava svjedoke na davanje lažnog iskaza i nudi im financijsku pomoć i zaštitu. Protiv Sinovčića je za sada policija podigla kaznenu prijavu, a ako Državno odvjetništvo podigne optužnicu, Sinovčiću prijeti zatvorska kazna od šest mjeseci do pet godina.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • edinjo 06.09.2010.

    lokalna mafija na djelu,pitam se samo koliko bi ja leža u buksi za isto sranje u svakom slučaju polovica zadarskih sudaca podilazi toj gamadi od ljudi.

  • strasnisud 06.09.2010.

    uu..koje iznenađenje!

  • barezd 06.09.2010.

    Ništa od toga nažalost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare