To je to što me zanima!

Tužitelji za huligane s mirnog prosvjeda traže velike kazne

Uskoro bi trebalo početi suđenje 34-orici osumnjičenih za napadna interventne policajce tijekom mirnog prosvjeda u veljači. Tužiteljstvo traži drastične kazne
Vidi originalni članak

Tužitelji zagrebačkog Općinskog suda za huligane koji su 26. veljače tijekom mirnog prosvjeda 'Stop progonu hrvatskih branitelja' u centru Zagreba nasrnuli na policiju traži drastične kazne, piše Večernji list. Sud je zaprimio optužni prijedlog protiv 34 napadača što je najveći broj optuženika u jednom predmetu za napad na policiju. Huligani su tada ozlijedili 30 interventnih policajaca i oštetili dva policijska automobila. 

Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • crnaguja 06.05.2011.

    sve je to ok,ali pitanje je ko su ljudi koje su pohvatali.. jesu li to zaista izgrednici ili su hapsili sve koji su im došli pod ruku? znam jednog od njih koji je uhapšen jer je stajao sa strane i snimao,a nije bježao jer nije ništa niti napravio.. ima par sranja od prije 10 god. i sad ga terete skoro pa za organizaciju jer policajac tvrdi da je baš on radio nerede.. ja sam bila s njim i znam da nije ništa radio, i sad će mu nakalemit sve živo.. oni koji su bili glavni pobjegli su im na vrijeme,a sad treba nekog kazniti i kaznit će bilo kog..

  • Eduardov_bratic 30.04.2011.

    slažem se sa uvijekupravu...

  • doki91 30.04.2011.

    sami ste krivi za te huligane koliko brinete o građanima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare