To je to što me zanima!

Tužitelji žele znati s kim se čuo D. Jelavić nakon Horvatinčića

Jelavić je inače potvrdio kako je pričao s Horvatinčićem, ali nije spominjao o čemu su razgovarali. Kazao je samo kako je s Horvatinčićem prijatelj već 40 godina
Vidi originalni članak

Vlasnik Hoto grupe Tomislav Horvatinčić (63) je, nakon što je svojim gliserom naletio na talijansku jedrilicu i usmrtio bračni par iz Italije, nazvao Davora Jelavića. Tužitelji sada od policije žele vidjeti Jelavićev ispis poziva nakon što je pričao s Horvatinčićem. Horvatinčić je 16. kolovoza nakon nesreće duže vrijeme razgovarao s Jelavićem, piše Jutarnji list.

Jelavić je inače potvrdio kako je pričao s Horvatinčićem, ali nije spominjao o čemu su razgovarali. Kazao je samo kako je s Horvatinčićem prijatelj već 40 godina. U prvih mjesec dana neće ispitati sve svjedoke nesreće, jer je tek za 13. rujna zakazano ispitivanje Anice Đerđe Dilber, Horvatinčićeve suputnice u gliseru. Predložili su 21 svjedoka koje bi u istrazi trebali ispitati. 

>>> Više pročitajte u Jutarnjem listu

Idi na 24sata

Komentari 26

  • miastela 02.09.2011.

    kaže članak u jednim novinama - Tomo Horvatinčić i gospodin Jelavić se poznaju 40 godina. Gospodin jelavić je jedna od ključnih osoba koja je surađivala s gospodinom Horvatinčićem na projektu Cvjetni trg oko izdavanja dozvola za cijelo ono zdanje

  • vangogh 02.09.2011.

    Pogledaj torbu on i modni mačak ruku pod ruku.............

  • BlackRaven 02.09.2011.

    Ma naravno da će je ispitat zadnju, jer je priglupa zapamtiti 3 prostoproširene rečenicekoje treba nabiflat napamet.. Koji igrokaz za nepovjerovat, a ovi naši umjesto da bace i njega i njegovog "odvjetnika" ( kolko se sjećam za njim postoji neka sitna potragica iz 2006) u lance - oni sad nešto premišljaju.. Ma daj, svi smo jednaki pred Zakonom jelda? Za čamac na vesla bez motora bi svima nam stisnuli 500 kuna kazne u trenu, a još nisam nigdje vidio kojom svotom je ovaj mandatno kažnjen za 5 djela koja je počinio neupitno, na stranu sad ubojstvo.. ZAŠTO njemu nije naplaćena u roku odmah mandatna kazna za sve to? I zašto mu brod nije zaplijenjen dok ne plati? ( Zato jer istraga traje, ok, prednost težeg djela nad slabijim).... Ali svejdno, zašto mu se jednostavno nije ispostavio račun, i imaš platit sad, ili sutra kod suca za prekršaje, pa ga kačit tako za svako djelo posebno? Zašto je on "poseban" pa mu NIJE naplaćeno 10.000 kuna samo za glisiranje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare