To je to što me zanima!

Ante Gotovina zamolio Dilbera: Čestitaj Uskrs svim suborcima

Hrvatske generale Gotovinu, Ademija, Krstićevića te mnoge druge generale i časnike HVO-a terete za navodne ratne zločine u akciji Maestral 1995. godine
Vidi originalni članak

Čuli smo se i čestitali Uskrs jedan drugome. Zamolio me da njegove čestitke prenesem prijateljima i suborcima, rekao je Željko Dilber, najbolji prijatelj Ante Gotovine, koji je s generalom razgovarao na dan najvećega kršćanskoga blagdana. 

Dilber nam je potvrdio da je Gotovina za Uskrs bio na misi koja se u Scheveningenu služila za pritvorene katolike. Gotovina je iz haškoga pritvora za života pokojnoga zadarskoga nadbiskupa Marijana Oblaka redovito s njime razmjenjivao božićne i uskrsne čestitke. 

Istodobno, tužiteljstvo BiH demantiralo je da su protiv Gotovine, Ademija, Krstičevića pripremljene optužnice. Njih trojicu te časnike i generale HVO-a vlasti Republike Srpske terete za navodne ratne zločine u akciji Maestral 1995. godine.

- Istražujemo navodne zločine kod Mrkonjić Grada - rekli su kratko u tužiteljstvu.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • febo1601 26.04.2011.

    I tebi i tvojoj obitelji SRETAN USKRS Generale , i Bog te blagoslovio , da ga dogodine slaviš sa svojom obitelji u domovini !!!!

  • Njonjo i Anemični 25.04.2011.

    karabatić,kozara@ uostalom šta vi hoćete pa nije Hrvatska srpska zemlja kad ćete prestati zazirati u tuđe !!! šta neodete u npr.njemačku pa tamo zatražite krajinu? još nešto kolko ti traktorče ide km/h?

  • Ante40 25.04.2011.

    Ante ne kloni duhom i izdrži.. vrati nam se i vodi ovaj jadni razjedinjeni narod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare