To je to što me zanima!

Strava u Doboju: Maloljetna kći je u pritvoru, pomagala je majci i njenom dečku u ubojstvu oca

Pritvor je određen zbog mogućnosti ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke ili uništavanjem ili skrivanjem dokaza, navode te dodaju da joj je određen i skrbnik, kao i nadležna osoba iz socijalnog rada
Vidi originalni članak

Dobojsko tužiteljstvo oglasilo se vezano za ubojstvo muškarca. U priopćenju se navodi su osumnjičeni za teško ubojstvo supruga A. K. (33), njen ljubavnik D. L. (19) i maloljetna kći (15), piše Srpska.info.

- U odnosu na osumnjičenu maloljetnu osobu, a na prijedlog tužiteljstva, sud u Doboju je 31. siječnja odredio jednomjesečni pritvor - stoji u priopćenju.

SUDJELOVALA U UBOJSTVU Obrat u stravičnom ubojstvu u Doboju: Uhitili stariju kćer (14), sve je radila po nalogu majke?

Pritvor su im odredili zbog mogućnosti ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke ili uništavanjem ili skrivanjem dokaza, navode te dodaju da joj je određen i skrbnik, kao i nadležna osoba iz socijalnog rada.

Za ostalih dvoje osumnjičenih tužiteljstvo će nakon ispitivanja i obrade uputiti prijedlog za određivanje pritvora nadležnom sudu u Doboju.

- Muškarac je ubijen nožem. Bio je vezan za drvo i preko usta je imao selotejp -  rekao je izvor blizak istrazi.

Osumnjičeni su iznajmili dva rent-a-car vozila i stan u Banjoj Luci, gdje su otišli nakon što su izvršili zločin. Policija je pretresla više objekata i vozila, kriminalističkom obradom je utvrđeno da su ranije, dva ili tri dana prije ubojstva, žrtvi u limunadu stavljali lijekove kako bi bio što slabiji.

ISPOVIJEST KĆERI Detalji ubojstva kod Doboja: 'Oca su mi ubili na spavanju. Sipali su mu otrov i izboli ga...'

- Po dolasku na lokaciju uboden je tri puta nožem te je uslijed ozljeda preminuo. Možemo zaključiti da je riječ o predumišljaju, da je ubojstvo pripremano i na monstruozan način izvršeno - kazao je glasnogovornik.

Zbog težine počinjenog zločina njima prijeti kazna doživotnog zatvora.

 

Detalje brutalnog ubojstva pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU4.FUN

  • TommyVercetti 01.02.2024.

    Svo troje na max robiju

  • jebonick👍 01.02.2024.

    sve bolesnoo.. 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare