To je to što me zanima!

Tuzla: Silovali djevojku i curicu i snimali mobitelom

Dvojica muškaraca S. Z (29) i N. F (23) pritvoreni su zbog sumnje da su silovali curicu od 12 i djevojku od 17 godina, a sve su snimili mobitelom
Vidi originalni članak

Dvojac iz Tuzle je 17. kolovoza u Tuzli u BMW namamio dvije djevojke. Odveli su ih u stan jednog od njih te ih tukli, a zatim prisilili na seksualne orgije. Maloljetnice su silovane u svim prostorijama u stanu, prisiljavane su i na oralni i analni seks, a dok je jedan silovao, drugi je sve snimao mobitelom.
Nakon iživljavanja zaprijetili su im da će snimke pokazati njihovim roditeljima. Pretpostavlja se da je 29-godišnji S. Z bio u vezi sa starijom maloljetnicom, koju je već snimao mobitelom i prijetio joj pokazivanjem snimke roditeljima, pišu Nezavisne novine.
Kako ne bi ostvario prijetnju, pristala se naći s njim, a sa sobom je povela i susjedu od 12 godina ni ne sluteći što će se dogoditi. Određen im je pritvor od mjesec dana.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Keira 09.12.2007.

    ja bih to po kratkom postupku...sjekiru i po ponosu!

  • blacky19 08.12.2007.

    Ma daj, i mjesec dana pritvora? Pa sta je ovo?!? To je to kad znaju da je zakon i pravosuđe u k***u pa mogu radit sta hoce! Eee, da se mene pita... ostali bi zivi, samo sto bi prvo prosli iste torture kakve su prosle te cure. Nabavimo im likove od po 25cm minimum, pa da vas vidim kakve bi vi posljedice imali ma**r vam j***m!!!

  • bigmama3 27.09.2007.

    Na robiju da ih ševe najjgori kriminalci koji postoje tamo i to dan i noć

Komentiraj...
Vidi sve komentare