To je to što me zanima!

Tvrdi da je 1999. orgijao s Obamom i šmrkao kokain

Muškarac s dugogodišnjom karijerom kriminalca kaže da je s predsjedničkim kandidatom šmrkao kokain te ga oralno zadovoljio prije devet godina
Vidi originalni članak

Amerikanac Larry Sinclair (46) iz Minnesote uporno tvrdi da je orgijao s Barackom Obamom. Ovaj nikad oženjen muškarac s dugogodišnjom karijerom kriminalca kaže da je s predsjedničkim kandidatom šmrkao kokain 1999. godine nakon što su se upoznali u noćnom klubu. Kasnije ga je oralno zadovoljio, a Obama je seksom bio zadovoljan, tvrdi Sinclair. Iako ga javnost gleda kao luđaka, od početka godine pokušava ovim slučajem okupirati novinare. Čak je pao na detektoru laži, no ne odustaje od svojih tvrdnji. U srijedu je u Washingtonu rezervirao prostoriju u renomiranom Nacionalnom Press klubu, čiji su članovi poznati novinari i političari.
- Obama je tražio kokain. Senator je u studenom 1999. godine kokain kupio u svom rodnom gradu. Zajedno smo ga konzumirali na stražnjem sjedištu njegove limuzine - nesigurno je Sinclair kazao okupljenim novinarima i dodao da je Obamin vozač sve to gledao. Predsjednički kandidat priznao je u svojoj biografili da je kao tinejdžer pušio marihuanu. Obamu je netko na internetu optužio da je musliman koji ne voli Židove.
- Sretnete li čovjeka koji se zove Obama, obavijestite me o tome. Čini se da je vrlo opasan - našalio se Obama nakon optužbi, međutim navode o homoseksualnom orgijanju nije komentirao.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zlundralo 13.07.2008.

    zna obama šta valja...mislim na belo...a mogo si je nac neku manekenku pa sa njom orgijat a ne sa pederćićem

  • loly0 23.06.2008.

    ma to su ku platili da kaze, samo da obama ne pobjedi, hehe on je bolji nego hillary clinton.

  • balun 20.06.2008.

    Već sam pomislio sam kako je CIA započela svoje prljave igre, ali oni bi to uradili mnogo perfidnije, angažirali bi neku poznatu fuficu sa estrade koja ima takav rejting i sa već spremljenim fotomontažama izašli u javnost. Možda je ovaj tenkre \"kome se može vjerovati\" zamijenio Obamu za Buša!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare