To je to što me zanima!

Tvrdi da je nevin: Bivšu ubio i pojeo joj srce, mozak i pluća

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Joseph Oberhansley čekao je suđenje zbog pokušaja ubojstva, a u međuvremenu je bivšu djevojku iskasapio u njenom domu. Na stolu su našli tanjur s njenom kosti
Vidi originalni članak

Osuđivanog američkog ubojicu Josepha Oberhansleya (33) iz pritvora su pustili uz jamčevinu od samo 2.500 kuna nakon što je gušenjem pokušao ubiti čovjeka. 

Oberhansley je iskoristio priliku i u četvrtak posjetio bivšu djevojku Tammy Jo Blanton (46) u njenom domu u Indiani. Policija je nesretnu ženu pronašla pod najlonom na podu kupaonice s fatalnim ozljedama na torzu, vratu i glavi. U policijskom izvješću stoji da su na kuhinjskom stolu pronašli krvav tanjur na kojem je stajala njena kost te krvav kuhinjski pribor. 

Oberhansley je navodno isprva priznao da je žrtvi izvadio pluća, srce i mozak te ga skuhao i pojeo, no kad su ga izveli pred suca, kazao je da su uhitili pogrešnoga. Optužen je za ubojstvo, provalu i oskvrnuće trupla te se izjasnio nevinim po svim točkama.

Oberhansley je 1998. osuđen zbog ubojstva svoje maloljetne djevojke koja mu je upravo bila rodila sina. U zatvoru je bio do 2012., javlja Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • ojdimidojdimi 19.09.2014.

    koji apetit, hebo nanu..........................................

  • LebronPetrovic 19.09.2014.

    A policajci su vjerovatno jeli sendvič, umjesto da ga ubiju na mjestu kao psa ! Tipično američki !

  • LjiljanaMilovanovic 18.09.2014.

    Ubio maloljetnicu koja mu je rodila sina i pustili ga iz zatvora. I ovo cudoviste opet pocinio strasan zlocin. Da su ga odmah ubili i sve takve kao on Svijet bi bio puno ljepsi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare