To je to što me zanima!

Tvrtka će priznati da su uništili dokaze o Deepwater Horizonu

Tvrtka BP optužila je tvrtku Halliburton s kojom su surađivali da su uništili sve dokaze iz 2010. godine kako bi oni morali snositi sve posljedice nakon kafastrofe
Vidi originalni članak

Američka kompanija Halliburton će biti proglašena krivom zbog uništavanja dokaza povezanih s curenjem nafte iz platforme Deepwater Horizon u Meksičkom zaljevu 2010. godine. 

BBC javlja kako će Halliburton nakon presude vjerojatno morati platiti maksimalnu novčanu kaznu zbog curenja nafte. Curenje nafte nakon eksplozije platforme Deepwater Horizon smatra se jednom od najvećih ekoloških katastrofa u američkoj povijesti.

Tvrtka BP optužila je tvrtku Halliburton s kojom su surađivali da su uništili sve dokaze iz 2010. godine kako bi oni morali snositi sve posljedice. Nakon spora tvrtka Halliburton odlučila je priznati krivnju. 

Halliburton je inače jedna od tri tvrtke koje su optužene zbog curenja nafte. Tvrtke BP i Transocean optužene su za katastrofu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nikluk20 26.07.2013.

    muko moja pređi na drugoga....al nećete se tako lako izvući....čim je lova u pitanju i krpanje američkog proračuna neće obama tek tako popustiti... :)

  • Venucci 26.07.2013.

    Bit ce tu svega. Veliki novac je u igri. Sad svi gledaju novac najmanje se razmislja o onome sta se ucinilo prirodi

  • pinjorac 26.07.2013.

    Kako je riječ o američkoj tvrtki smut će kao što mutei ostale stvari . Važan im je samo biznnis i bogaćenje nekolicine, a ostali sviijet može krepat. Lešinarska nacija koja živi na račun drugih i tiskanja novca do iznemoglosti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare