To je to što me zanima!

Tvrtka Luke Ivančića u tri godine ima dobit 51 euro?

Tvrtka 'Prave nekretnine', koja sudjeluje u kupnji Pamučne industrije iz Duge Rese za 16,8 mil. kn u tri godine ostvarila je oko 1000 eura prihoda
Vidi originalni članak

Baza podataka Poslovna Hrvatska pokazuje kako je tvrtka 'Prave nekretnine', koja je u vlasništvu Luke Ivančića (20) u tri godine otkako su je pokrenuli ostvarila prihod od ukupno 1000 eura te dobit od 51 eura. 'Prave nekretnine' koje su postale vlasnik 'Pamučne industrije' iz Duge Rese za 16,8 milijuna kuna, nemaju nijednog zaposlenog, piše Večernji list.

TVRTKA IZ DUGE RESE IMA DVA VLASNIKA
Pamučnu industriju Duga Resa zajednički su kupile tvrtke 'Glastex' i 'Neda Senj' preko tvrtke 'Prave nekretnine' čiji je direktor Luka Ivančić (20), unuk državne revizorice Šime Krasić. Potvrdio je to u svom priopćenju Stjepan Pavić, direktor austrijske tvrtke 'Glastex' iz Klagenfurta. Objasnio je kako u poslu nije sam jer su mu partneri tvrtka 'Neda Senj' i sin glavne državne revizorice Robert Krasić. Tvornicu su kupili na javnoj dražbi Trgovačkog suda u Karlovcu preko tvrtke 'Prave nekretnine d.o.o.' čiji je vlasnik Krasićev nećak Luka Ivančić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • plavi cvijet 03.03.2010.

    Kako je dobro pokrivala namjerne gubitke, tako je nakon toga mogla tražiti od njih što je htjela. Zmija u hrvatskim njedrima.

  • nemam pojma 03.03.2010.

    Kako su ovi baš priko njega kupili firmu, di su se skompali, šta meni tako neko ne uleti...

  • Ray Barone 03.03.2010.

    Odakle balavcu tvrtke? Otkud mu novac? USKOK halo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare