To je to što me zanima!

Autom srušio ogradu, skinuo tablice i pobjegao u nepoznato

Tragovi upućuju na to da je vozač preletio preko betonskog putnog mosta i završio u gotovo pet metara dugoj ogradi. Šteta sigurno iznosi nekoliko tisuća kuna
Vidi originalni članak

Kad sam u petak u dva sata iza ponoći stigao kući, vidio sam polomljenu betonsko -metalnu ogradu i auto Twingo bez registarskih oznaka, ispričao nam je Bjelovarčanin Ivan Sita (51).

Prvi susjed iz Garešničke ulice rekao mu je kako su čuli jak udarac automobila u njegovu kuću na broju 104. Dok se obukao i istrčao na dvorište, uočio je trojicu mladića kako sa skinutim registarskim tablicama bježe s mjesta udesa.

- Tragovi upućuju na to da je vozač preletio preko betonskog putnog mosta i završio u gotovo pet metara dugoj ogradi. Šteta sigurno iznosi nekoliko tisuća kuna - govori nam Sita.

U policiji su nam potvrdili da je i dalje u tijeku kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi identitet vozača Twinga. A i dva dana nakon nesreće Twingo i dalje u Garešničkoj ulici čeka da ga vlasnik pokupi.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • plavi-9 11.08.2014.

    hahaha kakvih sve bisera a broj šasije je zaboravil skinut

  • Amg 11.08.2014.

    kako znate da je bio pijan? možda nije ni imao vozačku dozvolu. a i policija malo filozofira, digne se hauba i tamo ima broj šasije. ili negdje drugdje na autu. i po broju šasije se nađe zadnji vlasnik. ako ga je nekome prodao a pak ovaj nije prenio vozilo na sebe, onda se pročita s kupoprodajnog ugovora zadnji vlasnik i stvar riješena za par sati a ne da to traje mjesec dana.

  • realna 10.08.2014.

    Ovaj barem nije nikoga ubio,samo neće me čuditi ako dobije veću kaznu od onih koji pregaze pješaka i pobjegnu s mjesta nesreće a poslije se pokaju uz suze i obećanje neću više nikad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare