To je to što me zanima!

U 75. godini umro je Chadra Dangi, najniži čovjek na svijetu

Chadra je bio visok samo 54,6 cm, a u Guinnessovu knjigu rekorda upisao se 2012. godine i bio je uzbuđen zbog toga. Sreo se i s najvišim čovjekom na svijetu
Vidi originalni članak

Najniži čovjek na svijetu Nepalac Chandra Bahadur Dangi premino je u 75. godini, objavila je u petak Guinnessova knjiga rekorda. Chadra je bio visok samo 54,6 cm, a u Guinnessovu knjigu rekorda upisao se 2012. godine i bio je jako uzbuđen zbog toga. Kako bi ga stručnjaci izmjerili Dangi je morao po prvi put u svom životu napustiti svoje selo Rhimkholi, a tada je i prvi put letio avionom kako bi došao u Katmandu. 

Prošle godine u studenom susreo se i s najvišim čovjekom na svijetu Turčinom Sultanom Koesenom koji je visok 2,51 metar.

- Drago mi je što sam vidio najvišeg čovjeka u svijetu. Htio sam upoznati svoju pravu suprotnost - rekao je tada Dangi, u nepalskoj narodnoj nošnji.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kokalo123 05.09.2015.

    novinari molim vas da mi ne brisete svaki komentar kad kazem da ste srbi kao sto i jeste

  • japanokinez 05.09.2015.

    I onda kad ja nesto dobro kao ne napisem, čudite se od koga sam naučio. Najviši covjek u svijetu. Ma bravo.

  • dubravko77 05.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare